Yonex Astrox 100 Tour Kurenai

1.049,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): YY-Astrox-100-Tour Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Yonex Astrox 100 Tour er lille-broderen til Yonex Astrox 100 ZZ, som Viktor Axelsen spiller med.
Yonex Astrox 100 Tour hed i øvrigt tidligere Yonex Astrox 100 ZX, men har fået navneændring ifm. Kurenai-serien.

Yonex Astrox 100 – generelt
Yonex Astrox 100 serien er nogle af de mest hovedtunge ketchere i Yonex Astrox serien. Ketcherne giver derfor notorisk meget power i slagene.

Til trods for at være hovedtung, har ketcheren hurtig ketcherføring og står sig fint i en defensiv grundet deres tynde skaft og rammekonstruktion.

Rammen er “indsunket”, hvilket betyder, at strengene ikke “stikker” ud på siden af rammen.

Ketcherne er udstyret med Rotational Generator System som gør, at ketcherne flexer mere i skaftet, samtidig med, at de stadig hurtigt kommer tilbage til deres originale form.

Yonex Astrox 100 – Tour
Yonex Astrox 100 Tour er generelt relativ nem og ikke særligt krævende at spille med, og er derfor en vanvittigt fed ketcher at spille med nærmest uanset niveau.

Bemærk dog, at ketcheren er udstyret med et stift skaft, som er er mere krævende at spille med ift. ketchere med mere fleksible skafter. Man skal derfor have fin teknik og god power, hvis man gerne vil tæmme dens vildskab og have glæde af den bedre kontrol og føling, som ketcherens stive skaft tilbyder og faktisk leverer i overflod.

Ketcheren egner sig godt til øvede spillere og turneringspillere samt seniorer, der stadig kan generere fin power.

Hvis du ikke selv kan generere helt så meget power, så bør du overveje at bevæge dig lidt nedad i hierarkiet (Game –> Tour –> ZZ). Og er du på niveau med Viktor Axelsen, så kan du have gavn af Astrox 100 ZZ, men så skal du også være på ca. det niveau, ellers kan Tour udgaven være et bedre valg.

Ketcheren kommer med strenge, men KetcherCentralen anbefaler, at man opstrenger ketcheren med sin sædvanlige opstrengning. Er du i tvivl om hvad din sædvanlige opstrengning er eller har brug for hjælp til streng og hårdhed kan du tjekke vores blogposts om valg af streng og hårdhed, eller give os et ring :))

Ketcheren kommer uden cover.

Vægt, balance og grebsstørrelse:

 • Ketcheren er 4U / G5, dvs.  vægten uden strenge er gns. 83 g, og grebsstørrelsen er “lille”, hvilket er blevet den foretrukne størrelse greb blandt mange spiller.
 • Ketcheren er hovedtung, dvs. balancepunktet ligger lidt oppe mod ketcherhovedet ift. midten af ketcherens længde.

Anbefaling til opstrengning:

Teknologier:

 • NAMD™: Ketcheren har et NAMD skaft, som er en ny type carbon der tillader ketcheren at flexe mere samtidig med, at ketcheren har hurtigt “snapback” – at ketcheren altså hurtigt kommer tilbage til sin normale form. Dette giver eksplosive og stejle smash.
 • Nanomesh Neo: En speciel type “lim” der ligger imellem carbonlagene i ketcheren, som forsikrer en stærkere og mere fleksibel ramme. Den øgede flex i skaftet giver mere energi i skaftet, som kan videregives til fjerbolden på både bagbanen og mellembanen. Idet bolden får berøring med ketcheren hjælper Nanomesh Neo med få ketcheren tilbage til dens oprindelige form, så man hurtigere er klar til den næste bold.
 • Aero + Box Frame: Rammeformen kombinerer solid slagføling med et hurtigt sving.
 • Isometric™: Denne specielle hovedform – Isometric – øger ketcherens sweet spot med 7%*
 • Rotational Generator System: Denne teknologi er baseret på kontravægtsprincippet ved at placere vægt i ketcherhovedets top, t-stykket og bunden af grebet for maksimum kontrol. Skiftet fra et slag til et andet, kan udføres glidende og med hurtigt resultat.
 • Solid Feel Core: Den indbyggede Solid Feel Core fjerner forskellige ubehagelige vibrationer der kommer ifm. boldkontakt. Solid Feel Core er i alle Yonex ketchere produceret i Japan.
 • Extra Slim Shaft: Det tynde skaft reducerer vindmodstanden markant mens det giver maksimum føling.
 • Energy Boost CAP PLUS: Den specielt designede ferrule eller “cap” på ketcheren, mellem håndtaget og skaftet, maksimerer skaftets performance ved hjælp af dens unikke form. Fronten tillader skaftet af bukke, mens de bue formede sider stabiliserer ketcherhovedet ved at forebygge  skaftet fra at dreje.
 • REXIS Shaft: Et højt performance skaft der er præcist designet med en original Yonex støbnings teknik. Forbedrer skud performance og dominerer spillet.
 • Built-in T-Joint: Det indbyggede T-stykke forøger styrken mellem hovedet og skaftet ved at eliminere hovedets torsion for mere kontrol.

*Testet af Yonex (kilde: Yonex.com)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...