Yonex ArcSaber 7 Tour

Vejl. pris: 1249,00

999,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): YY-ArcSaber-7-Tour Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Yonex ArcSaber 7 Tour er en del af den nye Yonex ArcSaber 11 – her i udgaven “Tour“.
Yonex har med den nye serie forsøgt at gøre den glemte klassiker ArcSaber 7 endnu bedre – og det er de lykkedes virkelig godt med!
Ketcheren er ikke kun opdateret med de nyeste materialer, men rammedesignet har også fået en opdatering.

Yonex ArcSaber 7 – generelt
Yonex ArcSaber 7 serien har even balance, hvilket medvirker til en hurtig ketcherføring – fremragende ift. netspil og defensive aktioner.
Serien kan også levere god power, selvom den ikke er hovedtung og dedikeret til at give power.

Yonex ArcSaber serien er kendt for den “hold time”, som ketcherne giver i mødet med fjerbolden. Det betyder, at boldes kontakttid med strengene, bliver forlænget, og det giver den ekstra kontrol, som også er ArcSaber-seriens varetegn.

Yonex ArcSaber 7 – Tour
Yonex ArcSaber 7 er næsten toppen af poppen i den nye ArcSaber 7 serie (Play –> Tour –> Pro).

ArcSaber 7 serien benyttes af flere topspillere heriblandt: Dechapol Puavaranukroh.

ArcSaber 7 Tour er udført i det nogle af de bedste materialer Yonex tilbyder og har rigtig mange indbyggede teknologier.

Ketcheren er forsynet med et medium stift skaft, der bidrager til kontrol og føling – og det mærker man tydligt, når man spiller med den!

Ketcheren kommer uden strenge, KetcherCentralen anbefaler, at man opstrenger ketcheren med sin sædvanlige opstrengning. Er du i tvivl om hvad din sædvanlige opstrengning er eller har brug for hjælp til streng og hårdhed kan du tjekke vores blogposts om valg af streng og hårdhed, eller give os et ring :))

Ketcheren kommer uden cover.

KetcherCentralen anbefaler opstrengning enten med Yonex Exbolt 65 eller Yonex Exbolt 63, sådan som det anbefales af Yonex.
Ved køb af kethcer hos KetcherCentralen tilbyder vi altid opstrengning til favørpris, så du er sikker på at få en professionel opstrengning, der passer perfekt til dig. Er du i tvivl om, hvad din sædvanlige opstrengning er, eller har brug for hjælp til streng og hårdhed, kan du tjekke vores blogposts om valg af streng og hårdhed, eller give os et ring :))

Vægt, balance og grebsstørrelse:

 • Ketcheren er 4U / G5, dvs.  vægten uden strenge er gns. 83 g, og grebsstørrelsen er “lille”, hvilket er blevet den foretrukne størrelse greb blandt mange spiller.
 • Ketcheren er even balance, dvs. balancepunktet ligger i midten af ketcheren ift. ketcherens længde.

Anbefaling til opstrengning:

Teknologier:

 • Isometric™: Denne specielle hovedform – Isometric – øger ketcherens sweet spot med 7%*
 • Super Slim Shaft: Det tynde skaft reducerer vindmodstanden markant mens det giver maksimum føling.
 • Energy Boost CAP PLUS: Den specielt designede ferrule eller “cap” på ketcheren, mellem håndtaget og skaftet, maksimerer skaftets performance ved hjælp af dens unikke form. Fronten tillader skaftet af bukke, mens de bue formede sider stabiliserer ketcherhovedet ved at forebygge  skaftet fra at dreje.
 • T-ANCHOR: Et nyt kompositmateriale T-ANCHOR brugt i t-stykket bidrager til at reducere overskydende torsion når der rammes udenfor sweet spot.
 • REXIS Shaft: Et højt performance skaft der er præcist designet med en original Yonex støbnings teknik. Forbedrer skud performance og dominerer spillet.
 • Built-in T-Joint: Det indbyggede T-stykke forøger styrken mellem hovedet og skaftet ved at eliminere hovedets torsion for mere kontrol.
 • Box Frame: Den ekstra stive profil giver en solid føling ved boldkontakt.
 • POCKETING BOOSTER: Rammen er foret med POCKETING BOOSTER,  som er et proprietært gummi lignende materiale der lægger vægt på elasticitet i rammens flex.
 • ENHANCED ARCSABER FRAME: Kontroller med selvsikkerhed ved hjælp af denne unikke ramme konstruktion med varierende fleksibilitet fra toppen, siden til bunden. Bygget til at øge shuttle hold samtidig mens instabilitet og torsion mindskes ved boldkontakt.

*Testet af Yonex (kilde: Yonex.com)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...