Yonex ArcSaber 11 Pro

Vejl. pris: 1499,00

1.395,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): YY-ArcSaber-11-Pro Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Yonex ArcSaber 11 Pro er en del af den nye Yonex ArcSaber 11 – her i udgaven “Pro“.
Yonex har med den nye serie forsøgt at gøre den klassikeren ArcSaber 11 endnu bedre – og det er de lykkedes virkelig godt med!
Ketcheren er ikke kun opdateret med de nyeste materialer, men rammedesignet har også fået en opdatering.

Yonex ArcSaber 11 – generelt
Yonex ArcSaber 11 serien har even balance, hvilket medvirker til en hurtig ketcherføring – fremragende ift. netspil og defensive aktioner.
Serien kan også levere god power, selvom den ikke er hovedtung og dedikeret til at give power.

Yonex ArcSaber serien er kendt for den “hold time”, som ketcherne giver i mødet med fjerbolden. Det betyder, at boldes kontakttid med strengene, bliver forlænget, og det giver den ekstra kontrol, som også er ArcSaber-seriens varetegn.

Yonex ArcSaber 11 – Pro
Yonex ArcSaber 11 Pro er toppen af poppen i den nye ArcSaber 11 serie (Play –> Tour –> Pro).

Ketcheren benyttes af flere topspillere herunder: Zheng Siwei, Aaron Chia, Lasse Mølhede og Mathias Thyrri.

ArcSaber 11 Pro er udført i det bedste materialer Yonex tilbyder og har rigtig mange indbyggede teknologier.

Yonex ArcSaber 11 Pro opleves hurtigt i defensiven – til trods for, at det er en relativ tung ketcher (3U, gns. 88 g u strenge).

Ketcheren er forsynet med et stift skaft, der bidrager til kontrol og føling – og det mærker man tydligt, når man spiller med den!

Ketcheren er fremstillet i Japan.

Ketcheren kommer uden strenge og cover.

KetcherCentralen anbefaler opstrengning enten med Yonex BG 66 Ultimax eller Yonex BG 80 Power, sådan som det anbefales af Yonex. Alternativt vil et rigtig godt valg være den nye Yonex Exbolt 65.
Ved køb af kethcer hos KetcherCentralen tilbyder vi altid opstrengning til favørpris, så du er sikker på at få en professionel opstrengning, der passer perfekt til dig. Er du i tvivl om, hvad din sædvanlige opstrengning er, eller har brug for hjælp til streng og hårdhed, kan du tjekke vores blogposts om valg af streng og hårdhed, eller give os et ring :))

Vægt, balance og grebsstørrelse:

 • Ketcheren er 3U / G4, dvs.  vægten uden strenge er gns. 88 g, og grebsstørrelsen er “lille”, hvilket er blevet den foretrukne størrelse greb blandt mange spiller.
 • Ketcheren er even balance, dvs. balancepunktet ligger i midten af ketcheren ift. ketcherens længde.

Anbefaling til opstrengning:

Teknologier:

 • Isometric™: Denne specielle hovedform – Isometric – øger ketcherens sweet spot med 7%*
 • Super Slim Shaft: Det tynde skaft reducerer vindmodstanden markant mens det giver maksimum føling.
 • Energy Boost CAP PLUS: Den specielt designede ferrule eller “cap” på ketcheren, mellem håndtaget og skaftet, maksimerer skaftets performance ved hjælp af dens unikke form. Fronten tillader skaftet af bukke, mens de bue formede sider stabiliserer ketcherhovedet ved at forebygge  skaftet fra at dreje.
 • Solid Feel Core: Den indbyggede Solid Feel Core fjerner forskellige ubehagelige vibrationer der kommer ifm. boldkontakt. Solid Feel Core er i alle Yonex ketchere produceret i Japan.
 • Ultra PE Fiber: Skaftet er lavet ved brug af “Ultra PEF” – “ultra poly ethylene fibre” – der er lette nok til at flyde på vand, som samtidig kan modstå enorme kræfter. Disse karakteristika tillader maksimal stødabsorbering.
 • Built-in T-Joint: Det indbyggede T-stykke forøger styrken mellem hovedet og skaftet ved at eliminere hovedets torsion for mere kontrol.
 • T-ANCHOR: Et nyt kompositmateriale T-ANCHOR brugt i t-stykket bidrager til at reducere overskydende torsion når der rammes udenfor sweet spot.
 • Super HMG: Super High Modulus Graphite.
 • Box Frame: Den ekstra stive profil giver en solid føling ved boldkontakt.
 • POCKETING BOOSTER: Rammen er foret med POCKETING BOOSTER,  som er et proprietært gummi lignende materiale der lægger vægt på elasticitet i rammens flex.
 • CONTROL-ASSIST BUMPER: I toppen af rammen sidder en CONTROL-ASSIST BUMPER som indeholder T-ANCHOR, mikroskopiske tetrapods der hjælper med at låse de lodrette strenge for øget kontrol og præcision.

*Testet af Yonex (kilde: Yonex.com)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...