Wilson Clash 100 UL v2.0

Vejl. pris: 1799,00

1.495,00 kr.

Varenummer (SKU): Wilson-Clash-100-UL-v2.0 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Wilson Clash 100 UL (light/let) v2.0 er en udmærket tennisketcher – og her i den nyeste version v2.0 (2022).

Tilføjelsen “UL” – Ultra Light – betyder, at ketcheren med en vægt på kun 265 g (uden strenge) er markant lettere end Clash 100, der har en vægt på 295 g og Clash 100 L, der har en vægt på 280 g. Forskellen på 30 g mellem denne ketchere og den “normale” Wilson Clash 100 (uden UL) er meget, meget mærkbar.

Den lave vægt giver en række fordele frem for en tungere ketcher, herunder:

 • Markant nemmere at håndtere (manøvrere) – f.eks. ved retningsskift eller netspil.
 • Markant forøget svinghastighed (og dermed power – alt andet lige).
 • Markant mindre fysisk udtrætning af muskulatur ved længere tids spil.
 • Markant mere arm-venlig (mere arm-venlig end en tungere ketcher – og husk nu at få tilpasset strengevalg og spænding til evt. problemer med arm/albue/mv.).

Wilson Clash 100 UL v2.0 er dermed et godt valg til en juniorspilleren, der er vokset fra en junior-ketcher (26″), nybegynderen (voksen) eller den ældre motionist, der alle vil have fordel af en rimelig let ketcher, så de får markant nemmere ved at manøvrere med ketcheren, opnå en god svinghastighed og ikke blive alt for hurtigt udtrættet af at spille tennis med en “meget tung hammer”.  For andre spillere, vil det være en fordel med en tungere ketchere, da det giver mere stabilitet (og dermed bedre kontrol) samt mere power (fordi de – uanset den tungere vægt – kan generere stor svinghastig).

Trods den relativt lave vægt opleves Clash 100 L v2.0 rimelig stabil – langt fra de tunge ketchere, men nærmest overraskende stabil vægtet taget i betragtning.

Wilsons Clash er  “verdensberømt” for at have en uhørt kombination af stor fleksibilitet og stabilitet. Et mesterværk, som bl.a. er opnået ved følgende:

 • Horizontal Bending har givet en stærkt forøget (og branche førende) horisontal fleksibilitet med forøget kontrol ved horisontale, traditionelle sving.
 • Vertical Bending forøger boldens kontakttid med strengene for spillere med vertikale, moderne sving.
 • Torsional Bending stabiliserer ketcherrammens og -skaftets fleksibilitet (tvist / bøjning ift. skaftets længderetning) ved slag uden for sweet spot (off-center hit).

Denne nyeste version – v2.0 – er blevet endnu bedre – bl.a. ved brug af de nyeste teknologier:

 • FORTYFIVE° er en patent-beskyttet carbon konstruktion, som giver maksimal fleksibilitet og stabilitet (ellers to modstykker) ved slagafvikling – en konstruktion, som giver en ekstraordinær blanding af power, kontrol og føling.
 • Parallel Drilling giver en mere ensartet og eftergivende string-bed (strengeflade).

KecherCentralens supplerende kommentarer:

 • Wilson Clash 100 UL er også i denne nyeste version – v2.0 – meget skånsom for armen.
  Wilson Clash er en af meget få ketchere, som personer med tennisalbue / armproblemer kan spille med uden at blive smerteforpint.
 • I den tidligere version (v1.0) var Wilson Clash så fleksibel, at den blev fravalgt af mange af de dygtigste spillere (herunder dygtige turneringsspillere) fordi den blev oplevet som lidt for “levende” (for lav kontrol). I denne nye version (v2.0) er det lykkedes at reducere meget af den “for løse” oplevelse og forøge kontrollen markant. Segmentet af spillere, der vil fravælge Wilson Clash med en begrundelse om manglende kontrol, er (formentlig) reduceret til teknisk meget dygtige spillere med stor slagkraft (voksne elite-/pro spillere), som vil have større glæde af den forøgede kontrol, som de kan få med en markant stivere  ketcher.

Design: Den røde og sorte anodiserede matte finish giver en virkeligt flot udtryk – meget iøjnefaldende på den gode måde.

Opstrengning: Ketcheren leveres med “fabriksopstrengning” (streng: Wilson Sensation). Vi anbefaler, at tilkøbe en professionel opstrengning, så streng og spænding er friske og leverer størst mulig fleksibilitet og skåner arm (ingen grund til at karrieren skal inkludere en tennisalbue som følge af dårlige / stive strenge). Med en professionel opstrengning får du også en streng og spænding, der passer helt perfekt til dig.

Bemærk:

 • Leveres uden opstrengning. Vi anbefaler, at tilkøbe en professionel opstrengning, så streng og spænding er friske og leverer størst mulig fleksibilitet og skåner arm (ingen grund til at karrieren skal inkludere en tennisalbue som følge af dårlige / stive strenge). Med en professionel opstrengning får du også en streng og spænding, der passer helt perfekt til dig.
 • Leveres uden ketchercover. For køb af covers / tasker se her.

Bæredygtighed: Bumper & Grommets (strengeforingerne) samt butt cap (bundprop) er produceret af Agiplast, der er et plantebaseret materiale – og det hjælper med at reducere belastning af vores fælles miljø.

Øvrige oplysninger / specifikationer: Se under “Yderligere oplysninger” – og derudover følgende:

 • Ketchervægt med strenge: 281g.
 • Balancepunkt med strenge: 341 mm / -1 pts.
 • Stivhed: 8,4 Si.
 • Grip: Wilson Pro Performance.
 • Spænding: Anbefalet 23-27 kg / 50-60 lbs.

Yderligere information

Ketcherlængde

685 mm / 27.0 in

Ketchervægt

265 g / 9.3 oz

Balancepunkt (uden strenge)

330 mm

Balance

HL – Hovedlet

Ketcherhoved størrelse

645 cm2 / 100 in2

Strengemønster

16×19

Farve

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...