Wilson Burn 100 ULS v4.0

Vejl. pris: 1300,00

1.049,00 kr.

Varenummer (SKU): Wilson-Burn-100-ULS-v4.0 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Wilsons Burn 100 ULS er en ultra let (den letteste) udgave af Burn 100.

Med en vægt på blot 260 g er ketcheren særdeles velegnet til de yngste, begyndere, let øvede og andre spillere, der ønsker/vil have godt af en ultra let tennisketcher, som er er nem at håndtere og er arm-venlig. Ketcheren kan dog generelt anvendes af alle niveauer af spillere, der ønsker en all round ketcher.

Den lave vægt understøtter en hurtig acceleration / svingafvikling, som bl.a. hjælper på at generere masser af spin, og hurtigere ketcherføring ved netspil / retningsændring af dit slag samt højere svinghastighed og dermed højere mere hastighed og power i dine slag.

Burn 100 ULS er (som resten af Burn 100 serien) karakteriseret ved et meget åbent strengemønster på 18 x 16 (main/lodret x cross/vandret), der ikke alene understøtter men rent faktisk genererer masser af spin uden at du ændre på dit slag. Bolden opnår en markant højere rotation (rrp) end ved tættere strengemønstre – og spin er med til at give kontrol og præcision. Med denne ketcher får du mere spin uden at ændre på dit slag / gå på kompromis med fart.

Burn serien er i øvrigt udviklet til maksimal ydeevne fra “baselinen”.  Og ketcheren er – selv i denne meget lette udgave af Burn (ketcheren vejer kun 260 g) – et godt match til baseline tennisspillere.

Burn 100 ULS har – da den er ultra let – ikke sammen stabilitet som en tungere (Burn 100) ketcher. Men Burn 100 ULS opleves overraskende stabil – og markant mere stabil, end ketcherens lave vægt tilsiger.

Ketchernes lave vægt giver et række fordele frem for en tungere ketcher, herunder:

  • Markant nemmere at håndtere (manøvrere) – f.eks. ved retningsskift eller netspil.
  • Større svinghastighed (og dermed power – alt andet lige).
  • Mindre fysisk udtrætning af muskulatur ved længere tids spil.
  • Arm-venlig (mere armvenlig end en tungere ketcher – og husk nu at få tilpasset strengevalg og spænding til evt. problemer med arm/albue/mv.).

I korthed er Burns 100 ULS en ultra let tennisketcher, der leverer en unik god kombination af power og præcision – og med en overraskende god stabilitet ketcherens lette vægt taget i betragtning.

Leveres opstrenget:  “fabriksopstrengning” foretaget med Wilson Sensation 1,30 mm (17) i farven “natur”, med spænding på ca. 23 kg. og rødt Wilson logo (W) malet på strengene.
Bemærk:  Denne spænding og streng passer til nogle spillere, men (kun undtagelsesvist og dermed) langt fra alle spillere. Vi anbefaler, at du rådgiver dig med os om valg af streng og spænding og hvis det er relevant får opstrenget foretaget en professionel opstrengning af KetcherCentralen med en streng og spænding, der passer netop til dig. Du kan ifm. købet af ketcheren få en sådan individuel opstrengning til favørpris (pris afhænger af valg af streng).

Teknologier

  • High Performance Carbon Fiber. Øger rammens stivhed – og understøtter dermed en eksplosiv power.
  • Spin Effect Technology (string pattern – 18 x 16). Øger tennisboldens omdrejningstal (rrp) uden at påvirke dit slag.
  • Parallel Drilling. Giver en mere jævn og respons fra strengene og øger tillige ketcherens sweet spot.

Andet

Materiale: Grafit.
Spænding: Anbefalet 23-27 kg / 50-60 lbs.

Yderligere information

Ketcherlængde

685 mm / 27.0 in

Ketchervægt

260 g / 9.2 oz

Balancepunkt (uden strenge)

330 mm

Balance

HL – Hovedlet

Ketcherhoved størrelse

645 cm2 / 100 in2

Strengemønster

18×16

Rammebredde (Beam)

23-25-23 mm

Farve

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...