Tilbud

Opstrengning – Luxilon Element Forest Green 1,30

Original price was: 300,00 kr..Current price is: 250,00 kr..

Varenummer (SKU): Stringing-Luxilon-Element-Forest-Green-1_30 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Luxilon Element Forest Green 1,30 mm – her i farven Forest Green.

Strengetykkelse: 1,30 mm.
Konstruktion: Multi-Monofilament.
Materiale: Co-Polyester.
Farve: Forest Green.
Miljøbelastning: Bærer mærket “100% Solar Power” – an initiative that uses solar panels as the main energy supply to promote a sustainable, clean environment.

Luxilon Element Forest Green er en mindre revolution (2022) med sin innovative konstruktion, der kombinerer monofilament og multifilament. Konstruktionen giver i en af samme streng det bedste af to verdener (kontrol og power/komfort), hvilket man normalt kun opnår ved hybrid-opstrengninger med en kombination af to forskellige strenge (en monofilament og en multifilament streng).

Strengens farve – forest green – er inspireret af Wilson Blade v8.0 og farven changerer (viser forskellig farve) mellem grøn og kobber alt efter betragtningsvinkel.

Strengekonstruktionen kompenserer på udmærket vis for det forhold, at de fleste monofilament strenge er meget stive og på sigt kan medføre smerter.  Den lavere stivhed / større elasticitet giver mere power / større boldhastighed og komfort end den gennemsnitlige monofilament streng.

Strengens diameter på 1,30 mm er lidt større end de 1,25 mm, som vi normalt anbefaler de fleste spillere. Her fungerer det dog udmærket med 1,30 mm, da det passer godt med at strengen er lidt blødere og multifilament delen af strengen er noget mindre holdbar end en monofilament.

En streng du ikke bør snyde dig selv fra at prøve! Og spiller du med Wilsons Blade v8.0, så vil du sikkert sætte pris på farven.

Strengens form er rund og glat. Strengen har en god “vandring” og et godt snap back (vender hurtigt tilbage til sin “plads”), hvilket understøtter spin.

Strengen er velegnet til de spillere, der søger en god kombination af kontrol, spin, power og kontrol, og som er i niveauet let øvede til dygtige. Spillere, der er notorisk strengespringere vil (formentlig) opleve, at strengen ikke er den mest holdbare. Men kvaliteten og spilegenskaberne er rigtig gode, hvis du søger en højt niveau mellem kontrol og power/komfort.

Strengen bør opstrenges med 20 – 24 kg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...