Tilbud

Opstrengning – Luxilon Alu Power Vibe 1,25 Pearl

250,00 kr.

Varenummer (SKU): Stringing-Luxilon-Alu-Power-Vibe-1_25-PE Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Luxilon Alu Power Vibe 1,25 mm – her i farven perlehvid (White / Pearl).

Strengetykkelse: 1,25 mm.
Konstruktion: Monofilament.
Materiale: Co-Polyester.
Farver: White/Pearl.
Miljøbelastning: Bærer mærket “100% Solar Power” – an initiative that uses solar panels as the main energy supply to promote a sustainable, clean environment.

Luxilon Alu Power Vibe er den nyeste streng fra Luxilon (2022). Strengen er lidt en revolution, da strengens konstruktion virker dæmpende – og det er ikke salgsgas, det virker!

Vibe er en monofilament streng, der er produceret af Co-polyester og har samme kerne som Luxilon’s Alu Power, men som er omgivet af et materiale, der dæmper vibrationer. Kombinationen giver samme spiloplevelse ift. kontrol som den klassiske Luxilon Alu Power med med langt mere komfort. Den forøgede (ift. Luxilon Alu Power) komfort kommer af, at strengen dæmper svingninger.

Strengens form er rund og glat. Strengens ydre vibrationsdæmpende lag medfører, at strengen ikke har samme “vandring” og  snap back (og dermed ikke understøtter spin i lige så stort omfang), som den klassiske Alu Power. Strengen er relativ – i niveauet mellem Luxilon’s Alu Power og 4G.

Strengen er velegnet til de spillere, der søger kontrol, power og komfort på samme tid og som er i niveauet øvede til dygtige / turneringsspillere.

Strengen vil være bedst i ketchere med en vægt på 290 g og derover, og bør opstrenges med 20 – 24 kg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...