HEAD Ti. Radical Elite

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): HEAD-Ti-Radical-Elite Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

HEAD Ti Radical Elite er en fremragende ketcher til pengene.

Ketcheren er designet til at være en billig 1. gangsketcher til brug for begyndere og letøvede samt motionister – som vil have gælde af en let (vægt) ketcher med et stort ketcherhoved.
Og HEAD er lykkedes mere end almindelig godt med denne ketcher. Den føles og spiller som ketchere, der koster mange gange mere – og ketcheren leverer en rigtig god kombination af power, kontrol og stabilitet.

Ketcheren har en relativ lav vægt på 265 g, hvilket gør det meget nemt at manøvrere ketcheren (på fart i ketcheren og skifte regning med den), ligesom det mindsker risikoen for at blive udtrættet under træning / spil med ketcheren.

Ketcherhovedet er på 105 inch2 / 680 cm2, hvilket er noget større end den “normale” størrelse på 100 inch2 / 645 cm2.  Det store ketcherhoved gør det nemmere at ramme bolden, når man er i starten af læringskurven – samtidig med at det forøger sweet spot (den del af strengeområdet, hvor man får mest ud af ramme bolden med).

Ketcheren leveres med

  • Fabriksopstrengning. Det kan være “godt nok” til nogle spillere, men andre vil have stor gavn af en professionel opstrengning, der er individuelt tilpasset den enkelte spiller. Når du køber ketcheren hos KetcherCentralen, så tilbyder vil altid at opstrenge den til favørpris.
  • Leveres med halv cover. Vi anbefaler, at du har en taske designet til tennisketchere, sådan at du net kan transportere din ketcher sammen med dit øvrige udstyr (bolde, greb, sko) og personlige ejendele.

Yderligere information

Ketcherlængde

685 mm / 27.0 in

Ketchervægt

265 g / 9.3 oz

Balancepunkt (uden strenge)

335 mm

Balance

HL – Hovedlet

Ketcherhoved størrelse

680 cm2 / 105 in2

Strengemønster

16×19

Rammebredde (Beam)

22 mm

Farve

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...