OPSTRENGNING

Din opstrengning er nærmest det vigtigste, når det gælder om at få mest ud af dit spil. Og du får ikke bedre opstrengninger, end dem vi foretager hos KetcherCentralen.

Hvis du ikke allerede ved, hvad KetcherCentralen står for, når det kommer til opstrengninger, så læs nedenfor. Ellers kan du blot hoppe videre til den type opstrengning, som du ønsker.

PROFESSIONEL ELEKTRONISK OPSTRENGNINGSMASKINE
Glem alt om opstrengning på manuelle maskiner med vægtlod eller svinghjul – de er simpelthen for upræcise, og derfor får professionelle spillere (og divisionsspillere) ikke opstrenget på sådanne maskiner.

Vi opstrenger på professionel elektronisk opstrengningsmaskine; Yonex’s flagskib PT 8 DeLuxe. Disse maskiner, der er forbeholdt Yonex Stringing Team, koster tæt på 100.000 kr.

En professionel elektronisk maskine giver mulighed for pre stretch (så spænding holder længere) og har markant bedre elektronik og clamps (strengeholdere), som behandler ketcher og streng optimalt, og desuden sikrer, at spænding er som ønsket (ikke sådan ca. – men præcist som ønsket).

PROFESSIONELLE OPSTRENGERE
Vi har foretaget opstrengninger i rigtig mange år – og kan vores håndværk til perfektion. Vi er uddannede og certificerede opstrengere og Mattis er en del af Yonex Stringing Team.

Vi opstrenger for alle, fra nye juniorspillere til professionelle spillere. Uanset dit niveau, så behandler vi din opstrengning på samme måde. Det er trods alt dit værktøj på banen – og det skal selvfølgelig være 100 % i orden.

Før opstrengning af din ketcher kontroller vi den for brud på rammen og defekte bøsninger (strengeforinger) – og vi informerer dig selvfølgelig, hvis der er behov for det.

Vi opstrenger efter de instrukser, som ketcherproducenten har fastsat for netop din ketcher. Vi opstrenger også med større spænding end fastsat af ketcherproducenten, hvis du tager risikoen (ketcherproducentens garanti bortfalder).

VALG AF STRENG OG SPÆNDING (HÅRDHED)
Valg af streng og spænding skal passe til dig! På KetcherCentralen.dk har vi lagt vejledninger om valg af streng og spænding (se under “Blog og vejledninger mv.”). Er du i tvivl om valg eller ønsker yderligere vejledning, så kontakt os.

STRENGE
Vi fører et stort udvalg af kvalitetsstrenge og farver. Vi anvender kun originale strenge. Vi forhandler kun strenge, som vi selv har prøvet og “godkendt”. Vi kan derfor indestå for, at du får et kvalitetsprodukt ved valg blandt de strenge, som vi fører – og vi kan også vejlede dig om forskelle og valg af streng.

TILKØB
Mod en beskeden betaling kan vi skifte greb på din ketcher, male et logo på dine strenge, eller hjælpe med at afbalancere din ketcher, så den passer til dig.

SERVICE
Vi opstrenger din ketcher fra dag til dag (hverdage) eller samme dag, hvis du har behov for det, og der ikke ligger nogen i køen før dig.

HER FINDER DU OS
Ketchere til opstrengning kan afleveres/afhentes (her finder du os), eller sendes. Vi har også hente/bringe service med klubber i nærområdet (kontakt os, hvis du / jeres klub vil indgå aftale om hente/bringe ordning).

PRIS
Prisen på din opstrengning skal dække vores tids- og materialeforbrug (pris på streng), forbrug af maskine, el, varme, lokaler, mv.

Vi har særpriser (storkunderabat) til de klubber, som vi har indgået aftaler med.

Vi er opmærksomme på, at nogle private tilbyder opstrengninger til et meget lavt prisniveau. Det er muligt, da de har et lidt andet set-up:
* de har ikke investeret i en professionel opstrengningsmaskine,
* de anvender ikke originale strenge / opstrenger med “billige” strenge, og/eller
* de afregner ikke moms og skat af opstrengninger.

Kvalitet koster – men hos KetcherCentralen koster kvalitet ikke kassen 🙂

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.