Her finder du os

Shop
KetcherCentralen er i dag primært en web-shop. Vi har dog også en fysisk shop, der aktuelt er beliggende på vores private adresse i Holte, da det holder omkostningerne nede (vi sparer omkostningerne til dyre lokaler – og kan derfor tage lidt lavere priser).

Rudesøvej 2, 2840 Holte – tæt på Rudegaard Stadion

Åbningstider
KetcherCentralens fysisk butik holder normalt åbent 8-16 på hverdage, men ring / skriv og få bekræftet aftale, da vi kan være ude hos kunder. Til gengæld kan du formentlig få en aftale i weekender og på helligdage.

Afhentning af varer
Du er velkommen til at afhente dine varekøb hos os – men det skal altid ske efter forudgående aftale (vi har kun et begrænset antal varer i den fysiske shop – hovedparten af vores varelager ligger på fjernlager/lagerhotel).

Opstrengning af ketchere
Når du skal have opstrenget dine ketchere hos KetcherCentralen, har du følgende muligheder:

 • Du afleverer / afhenter på Rudesøvej 2, 2840 Holte (som ovenfor).
  Ring (2933 7177) for forudgående aftale.
 • Du sender / vi returnerer med post.
  Vi har papkasser specielt til forsendelse af ketchere.
  Vi tager 49,00 kr. for at sende din ketcher med GLS til pakkeshop, og leveringstiden er typisk 1-3 hverdag.
 • Vi afhenter / udbringer.
  Kræver klubaftale om afhentning / udbringning.

Vi opstrenger fra dag til dag – eller hurtigere, hvis du har behov for det, og der ikke ligger nogen i køen før dig. Hvis det virkelig haster, så kan vi formentlig også opstrenge din(e) ketcher(e) om aftenen samt i weekender og på helligdage – men det er mod tillæg (ring for aftale).

Du får en SMS/E-mail (alt efter hvad du har oplyst os om ved bestilling), når din ketcher er klar til afhentning.

Hvis du får ketcheren tilsendt, så anbefaler vi, at du gemmer papkassen (der netop er til forsendelse af ketchere), så du en anden gang kan anvende den til at sende din ketcher til opstrengning hos KetcherCentralen, hvis det passer dig bedre.

Ved returnering af papkassen giver vi 5,00 kr. (forudsat at papkassen fortsat er intakt / anvendelig til forsendelse af ketchere). På den måde hjælper vi hinanden med at passe på vores miljø.