Her finder du os

Shop

KetcherCentralen er i dag primært en web-shop. Vi har dog også en fysisk shop, der aktuelt er beliggende på vores private adresse i Holte, da det holder omkostningerne nede (vi sparer omkostningerne til dyre lokaler – og kan derfor tage lidt lavere priser).

Rudesøvej 2, 2840 Holte – tæt på Rudegaard Stadion

Åbningstider

KetcherCentralens fysisk butik holder normalt åbent 9-17 på hverdage. Der kan dog være lukket som følge af f.eks. sygdom og kundebesøg (vi er hos kunder med varer). Ring (2933 7177) / skriv og få bekræftet aftale, hvis du vil være sikker på, at vi har åbent.

Varer i den fysiske butik

I den fysiske butik har vi kun et begrænset antal af den enkelte varer, da størstedelen af vores varer ligger på fjernlager/lagerhotel. Skal du have større mængder af en vare, eller vil du være sikker på, at vi har den vare, som du har fundet på vores webshop, så giv os et ring, så du ikke risikerer at køre forgæves.

I den fysiske butik har vi en del varer, som endnu ikke er oprettet i vores webshop. Du er derfor velkommen til at kontakte os, hvis du er på udkik efter en vare, som du ikke kan finde i vores webshop.

Afhentning af vare

Kontakt os (2933 7177) inden du afhenter din vare, hvis du planlægger at afhente din vare samme dag, som den er købt på vores webshop.

Ved køb på webshoppen kan du vælge at afhente din(e) vare(r) i vores fysiske butik.
De fleste varer kan afhentes samme dag, hvis dit køb er foretaget en hverdag – og ellers den førstkommende hverdag.
I sjældne tilfælde er en vare først klar til afhentning den efterfølgende hverdag. Det skyldes, at vi ikke har plads i den fysiske butik til alle varer, og derfor først skal afhente varen på vores fjernlager. De fleste varer på webshoppen har vi dog en begrænset mængde af i den fysiske butik.

Opstrengning af ketchere

Når du skal have opstrenget dine ketchere hos KetcherCentralen, har du følgende muligheder:

 • Du afleverer / afhenter på Rudesøvej 2, 2840 Holte (se åbningstider ovenfor).
  Ring (2933 7177) for forudgående aftale, hvis du har behov for at aflevere / afhente på andre tidspunkter.
 • Du sender / vi returnerer med post.
  Vi har papkasser specielt til forsendelse af ketchere.
  Vi tager 49,00 kr. for at sende din ketcher med GLS til pakkeshop, og leveringstiden er typisk 1-3 hverdag.
 • Vi afhenter / udbringer.
  Kræver klubaftale om afhentning / udbringning.

Vi opstrenger fra dag til dag (hverdage) – eller samme dag, hvis du har behov for det, og der ikke ligger nogen i køen før dig.

Du får en SMS / e-mail (alt efter hvad du har oplyst os om ved bestilling), når din ketcher er klar til afhentning.

Hvis du vælger at få tilsendt din ketcher, anvender vi en speciel papkassen. Denne papkasse kan du med fordel gennem og genanvende næste gang du skal sende din(e) ketcher(e) til opstrengning hos KetcherCentralen.

Ved returnering af papkassen giver vi 10,00 kr. (forudsat at papkassen fortsat er intakt / anvendelig til forsendelse af ketchere). På den måde hjælper vi hinanden med at passe på vores miljø.