BLOG – Ordre, levering, fragt, mv.

Her finder du artikler (posts) med vedr. ordre, levering, fragt, mv.
Øvrige blog-kategorier: Alle blog-kategorier

Har du kommentarer til de enkelte artikler, eller forslag/ønsker til et nyt emne, så skal du ikke holde dig tilbage. Det eneste vi forlanger er, at du holder en god tone, og ikke gør reklame for egne produkter.

Indlæg – ordre, levering, fragt, mv.

  • Ændring / annullering af ordre
    Kan jeg ændre i min ordre? Du kan ændre i din ordre, hvis varerne ikke allerede er pakket. Bemærk, at vi pakker ordre løbende, og meget hurtigt efter modtagelse af den enkelte ordre. Du skal derfor kontakte os så hurtigt som muligt, hvis du ønsker at ændre i din ordre. Kontakt os på mobil, hvis… Læs mere: Ændring / annullering af ordre
  • Hvor lang tid går der, før min bestilling leveres?
    Danmark Hvis du bestiller inden kl. 12 på en hverdag, så vil din bestilling som regel være fremme den næste hverdag (forudsætning: brofaste øer). I travle perioder (hos os eller fragtfirmaet) kan leveringstiden desværre blive forøget med 1-2 dage. I sjældne tilfælde er en vare i restordre, hvilket forøger leveringstiden. Du vil selvfølgelig blive informeret,… Læs mere: Hvor lang tid går der, før min bestilling leveres?
  • Fysisk butik
    Har KetcherCentralen en fysisk butik? Ja, KetcherCentralen har en fysisk butik i Holte – her finder du os.Der er gode parkeringsforhold – nærmest lige ude foran døren.I butikken kan du se og mærke produkterne og få en vejledning om og til valg af produkt.