Yonex Astrox Nextage

999,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): YY-Astrox-NextAge Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Yonex Astrox Nextage er en badmintonketcher, der giver det bedste fra alle verdener – og ikke favoriseret en bestemt egenskab. Den er (dermed) perfekt til nybegyndere, motionister og øvede spillere.

Ketcheren har VDM, som dæmper de ubehagelige vibrationer, der kan komme i forbindelse med et slag. Ketcheren er derfor skånsom overfor armen og behagelig at spille med.
Det medium stive skaft giver en god blanding af power og kontrol. De fem store bøsninger omkring midten af strengene gør at strengene kan bevæge sig mere, som dermed giver mere “hold-time” og kontrol. Ketcherens hovedtunge balance giver også masser af power uden at blive for sløv. Den specielle rammekonstruktion, hvor rammens øvre halvdel er mere “spids”, bidrager til en solid boldføling samtidig med, at ketcheren “skærer” igennem luften.

Ketcheren kommer med strenge, men KetcherCentralen anbefaler, at man får opstrenget ketcheren med sin sædvanlige opstrengning. Er du i tvivl om, hvad din sædvanlige opstrengning er, eller har brug for hjælp til streng og hårdhed, kan du tjekke vores blogposts om valg af streng og hårdhed, eller give os et ring :))

Ketcheren kommer uden cover.

Vægt, balance og grebsstørrelse:

  • Ketcheren er 4U / G5, dvs.  vægten uden strenge er gns. 83 g, og grebsstørrelsen er “lille”, hvilket er blevet den foretrukne størrelse greb blandt mange spiller.
  • Ketcheren er hovedtung, dvs. balancepunktet ligger lidt oppe mod ketcherhovedet ift. midten af ketcherens længde.

Yonex anbefaling til opstrengning:

Teknologier:

  • Nanomesh Neo: En speciel type “lim”, der ligger imellem carbonlagene i ketcheren, og giver en stærkere og mere fleksibel ramme / skaft. Den øgede fleksibilitet i skaftet medvirker til, at der opsamles mere energi i skaftet ifm. slagafvikling, hvilket kan videregives til fjerbolden på både bagbanen og mellembanen. Når man rammer fjerbolden hjælper Nanomesh Neo også med få ketcheren tilbage til dens oprindelige form, så man hurtigere er klar til den næste bold.
  • Aero + Box Frame: Rammeformen kombinerer solid slagføling med et hurtigt sving.
  • Isometric™: Den specielle hovedform – Isometric – øger ketcherens sweet spot med 7%*
  • Rotational Generator System: Denne teknologi er baseret på kontravægtsprincippet ved at placere vægt i ketcherhovedets top, t-stykket og bunden af grebet for maksimum kontrol. Skiftet fra et slag til et andet, kan udføres glidende og med hurtigt resultat.
  • Super Slim Shaft: Det tynde skaft reducerer vindmodstanden markant mens det giver maksimum føling.
  • Energy Boost CAP PLUS: Den specielt designede ferrule (eller “cap”) på ketcheren, mellem håndtaget og skaftet, maksimerer skaftets performance ved hjælp af dens unikke form. Fronten tillader skaftet af bukke, mens de bue formede sider stabiliserer ketcherhovedet ved at forebygge  skaftet fra at dreje.
  • Vibration Dampening Mesh VDM: Et specielt materiale der er elastisk, som er rullet med carbonen som reducerer uønskede vibrationer.
  • Built-in T-Joint: Det indbyggede T-stykke forøger styrken mellem hovedet og skaftet ved at eliminere hovedets torsion for mere kontrol.

*Testet af Yonex (kilde: Yonex.com)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...