Yonex Astrox 99 Tour Cherry Sunburst

Vejl. pris: 1399,00

1.049,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): YY-Astrox-99-Tour Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Yonex Astrox 99 Tour er en del af den nye Yonex Astrox 99 serie – her i udgaven “Tour” som er lige under Pro-udgaven.
Yonex har med den nye serie forsøgt at gøre den tidligere version af Yonex Astrox 99 endnu bedre – og det er de lykkedes med!
Ketcheren er opdateret med nye materialer og et helt nyt og endnu federe look!

Yonex Astrox 99 – generelt
Yonex Astrox 99 serien har nogle af de mest hovedtunge ketchere i Yonex Astrox serien. Ketcherne giver derfor vanvittigt meget power i slagene.
Til trods for at være hovedtung, har ketcheren hurtig ketcherføring og står sig fint i en defensiv.

Ketcherne er udstyret med Rotational Generator System som gør, at ketcherne flexer mere i skaftet, samtidig med, at de stadig hurtigt kommer tilbage til deres originale form.

Yonex Astrox 99 Serien benyttes af flere topspillere herunder: Lin Dan, Kento Momota og Kodai Naraoka.

Yonex Astrox 99 – Tour
Ketcheren er forsynet med et stift skaft, der bidrager til kontrol og power. Men det gør også ketcheren lidt mere fysisk krævende at spille med.

Yonex Astrox 99 Tour er en super god ketcher, som er nemmere at spille med, end dens storebror Astrox 99 Pro – men med det sagt, kræver den stadig noget af spilleren.
Ketcheren er velegnet til øvede spillere,  turneringsspillere, divisionsspillere og seniorer med god teknik som fortsat kan generere en god mængde power.

Ketcheren er ikke velegnet til spillere, der ikke har en god teknik og knapt så hårdt. De skal bevæge sig nedad i hierarkiet (Play –> Game –> Tour –> Pro), hvorfor f.eks. Kento Momota da også spiller med Astrox 99 Pro.

Ketcheren kommer med strenge, men KetcherCentralen anbefaler, at man får opstrenget ketcheren med sin sædvanlige opstrengning. Er du i tvivl om, hvad din sædvanlige opstrengning er, eller har brug for hjælp til streng og hårdhed, kan du tjekke vores blogposts om valg af streng og hårdhed, eller give os et ring :))

Ketcheren kommer uden cover.

Vægt, balance og grebsstørrelse:

 • Ketcheren er 4U / G5, dvs.  vægten uden strenge er gns. 83 g, og grebsstørrelsen er “lille”, hvilket er blevet den foretrukne størrelse greb blandt mange spiller.
 • Ketcheren er hovedtung, dvs. balancepunktet ligger lidt oppe mod ketcherhovedet ift. midten af ketcherens længde.

Anbefaling til opstrengning:

Teknologier:

 • NAMD™: Ketcheren har et NAMD skaft, som er en ny type carbon der tillader ketcheren at flexe mere samtidig med, at ketcheren har hurtigt “snapback” – at ketcheren altså hurtigt kommer tilbage til sin normale form. Dette giver eksplosive og stejle smash.
 • Nanomesh Neo: En speciel type “lim” der ligger imellem carbonlagene i ketcheren, som forsikrer en stærkere og mere fleksibel ramme. Den øgede flex i skaftet giver mere energi i skaftet, som kan videregives til fjerbolden på både bagbanen og mellembanen. Idet bolden får berøring med ketcheren hjælper Nanomesh Neo med få ketcheren tilbage til dens oprindelige form, så man hurtigere er klar til den næste bold.
 • Aero + Box Frame: Rammeformen kombinerer solid slagføling med et hurtigt sving.
 • Isometric™: Denne specielle hovedform – Isometric – øger ketcherens sweet spot med 7%*
 • Rotational Generator System: Denne teknologi er baseret på kontravægtsprincippet ved at placere vægt i ketcherhovedets top, t-stykket og bunden af grebet for maksimum kontrol. Skiftet fra et slag til et andet, kan udføres glidende og med hurtigt resultat.
 • Extra Slim Shaft: Det tynde skaft reducerer vindmodstanden markant mens det giver maksimum føling.
 • Energy Boost CAP PLUS: Den specielt designede ferrule eller “cap” på ketcheren, mellem håndtaget og skaftet, maksimerer skaftets performance ved hjælp af dens unikke form. Fronten tillader skaftet af bukke, mens de bue formede sider stabiliserer ketcherhovedet ved at forebygge  skaftet fra at dreje.
 • REXIS Shaft: Et højt performance skaft der er præcist designet med en original Yonex støbnings teknik. Forbedrer skud performance og dominerer spillet.
 • Power Assist Bumper: Ketcheren har en Power Assist Bumper i toppen, for at give en tungere, øget kraft ved at konfigurere den vægt, som bliver rettet ind i fjerbolden med en tungsten-infused nylon bumper/bøsning.

*Testet af Yonex (kilde: Yonex.com)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...