Yonex Astrox 99 Pro White Tiger

Vejl. pris: 1699,00

1.249,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): YY-Astrox-99-Pro-WH_BK Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Yonex Astrox 99 Pro er fagskibet i den nye Yonex Astrox 99 serie – ketcheren som Kento Momota spiller med!
Her i farven White Tiger der benyttes af Kento Momota.
Yonex har med den nye serie forsøgt at gøre den tidligere version af Yonex Astrox 99 endnu bedre – og det er de lykkedes med!
Ketcheren er opdateret med nye materialer og et helt nyt og endnu federe look!

Yonex Astrox 99 – generelt
Yonex Astrox 99 serien har nogle af de mest hovedtunge ketchere i Yonex Astrox serien. Ketcherne giver derfor vanvittigt meget power i slagene.
Til trods for at være hovedtung, har ketcheren hurtig ketcherføring og står sig fint i en defensiv.

Ketcherne er udstyret med Rotational Generator System som gør, at ketcherne flexer mere i skaftet, samtidig med, at de stadig hurtigt kommer tilbage til deres originale form.

Yonex Astrox 99 Serien benyttes af flere topspillere herunder: Lin Dan, Kento Momota og Kodai Naraoka.

Yonex Astrox 99 – Pro
Ketcheren er forsynet med et stift skaft, så du kan få ultimativ power og kontrol – og power det leverer ketcheren i hvert fald!

Yonex Astrox 99 Pro er en super fed ketcher, men den er fysisk krævende at spille med.
Ketcheren er velegnet til turneringspillere samt divisionspillere og seniorspillere, der kan generere godt med power og har god teknik.

Ketcheren er velegnet til spillere, der har en udmærket teknik og slår meget hårdt. Har man ikke det, skal man bevæge sig nedad i hierarkiet (Play –> Game –> Tour –> Pro). Dette er også årssagen til, at f.eks. Kento Momota spiller med Astrox 99 Pro (han har en udmærket teknik og kan selv generere en masse power).

Ketcheren kommer uden strenge, KetcherCentralen anbefaler, at man får opstrenget ketcheren med sin sædvanlige opstrengning. Er du i tvivl om, hvad din sædvanlige opstrengning er, eller har brug for hjælp til streng og hårdhed, kan du tjekke vores blogposts om valg af streng og hårdhed, eller give os et ring :))

Ketcheren kommer uden cover.

Vægt, balance og grebsstørrelse:

 • Ketcheren er 4U / G5, dvs.  vægten uden strenge er gns. 83 g, og grebsstørrelsen er “lille”, hvilket er blevet den foretrukne størrelse greb blandt mange spiller.
 • Ketcheren er hovedtung, dvs. balancepunktet ligger lidt oppe mod ketcherhovedet ift. midten af ketcherens længde.

Anbefaling til opstrengning:

Teknologier:

 • NAMD™: Ketcheren har et NAMD skaft, som er en ny type carbon der tillader ketcheren at flexe mere samtidig med, at ketcheren har hurtigt “snapback” – at ketcheren altså hurtigt kommer tilbage til sin normale form. Dette giver eksplosive og stejle smash.
 • Aero + Box Frame: Rammeformen kombinerer solid slagføling med et hurtigt sving.
 • Isometric™: Denne specielle hovedform – Isometric – øger ketcherens sweet spot med 7%*
 • Rotational Generator System: Denne teknologi er baseret på kontravægtsprincippet ved at placere vægt i ketcherhovedets top, t-stykket og bunden af grebet for maksimum kontrol. Skiftet fra et slag til et andet, kan udføres glidende og med hurtigt resultat.
 • Solid Feel Core: Den indbyggede Solid Feel Core fjerner forskellige ubehagelige vibrationer der kommer ifm. boldkontakt. Solid Feel Core er i alle Yonex ketchere produceret i Japan.
 • Extra Slim Shaft: Det tynde skaft reducerer vindmodstanden markant mens det giver maksimum føling.
 • Energy Boost CAP PLUS: Den specielt designede ferrule eller “cap” på ketcheren, mellem håndtaget og skaftet, maksimerer skaftets performance ved hjælp af dens unikke form. Fronten tillader skaftet af bukke, mens de bue formede sider stabiliserer ketcherhovedet ved at forebygge  skaftet fra at dreje.
 • New Built-in T-Joint: Det indbyggede letvægts T-stykke forøger stabiliteten af bolden på strengene, hvilket maximerer power og kontrol. Udover det, øger T-stykket styrken mellem hovedet og skaftet ved at eliminere hovedets torsion for mere kontrol.
 • Power Assist Bumper: Ketcheren har en Power Assist Bumper i toppen, for at give en tungere, øget kraft ved at konfigurere den vægt, som bliver rettet ind i fjerbolden med en tungsten-infused nylon bumper/bøsning.

*Testet af Yonex (kilde: Yonex.com)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...