Yonex Astrox 88 D Pro

Vejl. pris: 1649,00

1.299,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): YY-Astrox-88-D-Pro Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Yonex Astrox 88D Pro er flagskibet i den nye Yonex Astrox 88D serie.
Yonex har med den nye serie forsøgt på at gøre den gamle Yonex Astrox 88D endnu bedre – og det er de lykkedes med!

Yonex Astrox 88 – generelt
Yonex Astrox 88 serien er lavet med sigte på double. Der er to forskellige undergrene af Astrox 88; “88 D” (D – Dominate) og “88 S” (S- Skill).

Astrox 88D serien er lavet til bagspilleren i en double. Den er derfor relativ hovedtung, hvilket medvirker til en fantastisk power.
Til trods for at være hovedtung, har ketcheren hurtig ketcherføring og står sig fint i en defensiv og i det flade spil i en double.

Ketcherne er udstyret med Rotational Generator System som gør, at ketcherne flexer mere i skaftet, samtidig med, at de stadig hurtigt kommer tilbage til deres originale form.

Yonex Astrox 88D Serien benyttes af flere topspillere herunder Marcus Fernaldi Gideon, Muhammad Rian Alfianto og Yuki Fukushima.

Yonex Astrox 88D – Pro
Yonex Astrox 88D Pro er udstyret med et stift skaft, der bidrager til en masser af kontrol.
Astrox 88D Pro egner sig til turneringspillere, divisionsspillere og seniorer med god teknik og godt med power.

Ketcheren kommer uden strenge, KetcherCentralen anbefaler, at man får opstrenget ketcheren med sin sædvanlige opstrengning. Er du i tvivl om, hvad din sædvanlige opstrengning er, eller har brug for hjælp til streng og hårdhed, kan du tjekke vores blogposts om valg af streng og hårdhed, eller give os et ring :))

Ketcheren kommer uden cover.

Vægt, balance og grebsstørrelse:

  • Ketcheren er 4U / G5, dvs.  vægten uden strenge er gns. 83 g, og grebsstørrelsen er “lille”, hvilket er blevet den foretrukne størrelse greb blandt mange spiller.
  • Ketcheren er hovedtung, dvs. balancepunktet ligger lidt oppe mod ketcherhovedet ift. midten af ketcherens længde.

Anbefaling til opstrengning:

Teknologier:

  • NAMD™: Ketcheren har et NAMD skaft, som er en ny type carbon der tillader ketcheren at flexe mere samtidig med, at ketcheren har hurtigt “snapback” – at ketcheren altså hurtigt kommer tilbage til sin normale form. Dette giver eksplosive og stejle smash.
  • Aero + Box Frame: Rammeformen kombinerer solid slagføling med et hurtigt sving.
  • Isometric™: Denne specielle hovedform – Isometric – øger ketcherens sweet spot med 7%*
  • Rotational Generator System: Denne teknologi er baseret på kontravægtsprincippet ved at placere vægt i ketcherhovedets top, t-stykket og bunden af grebet for maksimum kontrol. Skiftet fra et slag til et andet, kan udføres glidende og med hurtigt resultat.
  • Solid Feel Core: Den indbyggede Solid Feel Core fjerner forskellige ubehagelige vibrationer der kommer ifm. boldkontakt. Solid Feel Core er i alle Yonex ketchere produceret i Japan.
  • Extra Slim Shaft: Det tynde skaft reducerer vindmodstanden markant mens det giver maksimum føling.
  • Energy Boost CAP PLUS: Den specielt designede ferrule eller “cap” på ketcheren, mellem håndtaget og skaftet, maksimerer skaftets performance ved hjælp af dens unikke form. Fronten tillader skaftet af bukke, mens de bue formede sider stabiliserer ketcherhovedet ved at forebygge  skaftet fra at dreje.

*Testet af Yonex (kilde: Yonex.com)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...