Yonex Astrox 77 Tour

Vejl. pris: 1249,00

1.049,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): YY-Astrox-77-Tour Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Yonex Astrox 77 Tour er en del af den nye Yonex Astrox 77 serie – her i Tour udgaven – niveauet lige under Pro.
Yonex har med den nye serie forsøgt at gøre den tidligere version af Yonex Astrox 77 endnu bedre – og det er de lykkedes godt med!
Ketcheren er opdateret med nye materialer og et helt nyt og endnu federe look!

Yonex Astrox 77 – generelt
Yonex Astrox serien er kendt for hovedtunge ketchere, der giver masser af power – og det gør sig også gældende for Yonex Astrox 77 serien.
Til trods for at være hovedtung, har ketcheren hurtig ketcherføring og står sig fint i en defensiv.

Astrox 77 serien er udstyret med Rotational Generator System som gør, at ketcherne flexer mere i skaftet, samtidig med at de stadig hurtigt kommer tilbage til deres originale form.

Yonex Astrox 77 – Tour
Yonex Astrox 77 Tour er niveauet under topmodellen i den nye Yonex Astrox 77 serie. Ketchere serien benyttes af flere topspillere herunder Kento Momota, An Se Young, Fajar Alfian og Huang Ya Qiong.

Yonex Astrox 77 Tour er ikke den mest hovedtunge ketcher i Yonex Astrox serien, men leverer stadig rigelig power.

Ketcheren er forsynet med et medium stift skaft, der bidrager til en god balance mellem kontrol og power.

Ketcheren egner sig godt til alt fra nybegyndere, veteraner, øvede , turneringspillere og divisionsspillere. Ønskes en mere kontrol-orienteret, premium og behagelig ketcher at spille med, anbefaler vi Yonex Astrox 77 Pro.

Ketcheren er fremstillet i Taiwan af nogle af de bedste materialer som Yonex tilbyder.

Ketcheren kommer med strenge, men KetcherCentralen anbefaler, at man opstrenger ketcheren med sin sædvanlige opstrengning. Er du i tvivl om hvad din sædvanlige opstrengning er eller har brug for hjælp til streng og hårdhed kan du tjekke vores blogposts om valg af streng og hårdhed, eller give os et ring :))

Ketcheren kommer uden cover.

Vægt, balance og grebsstørrelse:

  • Ketcheren er 4U / G5, dvs.  vægten uden strenge er gns. 83 g, og grebsstørrelsen er “lille”, hvilket er blevet den foretrukne størrelse greb blandt mange spiller.
  • Ketcheren er hovedtung, dvs. balancepunktet ligger lidt oppe mod ketcherhovedet ift. midten af ketcherens længde.

Yonex anbefaling til opstrengning:

Teknologier:

  • Nanomesh Neo: En speciel type “lim” der ligger imellem carbonlagene i ketcheren, som forsikrer en stærkere og mere fleksibel ramme. Den øgede flex i skaftet giver mere energi i skaftet, som kan videregives til fjerbolden på både bagbanen og mellembanen. Idet bolden får berøring med ketcheren hjælper Nanomesh Neo med få ketcheren tilbage til dens oprindelige form, så man hurtigere er klar til den næste bold.
  • Aero + Box Frame: Rammeformen kombinerer solid slagføling med et hurtigt sving.
  • Isometric™: Denne specielle hovedform – Isometric – øger ketcherens sweet spot med 7%*
  • Rotational Generator System: Denne teknologi er baseret på kontravægtsprincippet ved at placere vægt i ketcherhovedets top, t-stykket og bunden af grebet for maksimum kontrol. Skiftet fra et slag til et andet, kan udføres glidende og med hurtigt resultat.
  • Super Slim Shaft: Det tynde skaft reducerer vindmodstanden markant mens det giver maksimum føling.
  • Energy Boost CAP PLUS: Den specielt designede ferrule eller “cap” på ketcheren, mellem håndtaget og skaftet, maksimerer skaftets performance ved hjælp af dens unikke form. Fronten tillader skaftet af bukke, mens de bue formede sider stabiliserer ketcherhovedet ved at forebygge  skaftet fra at dreje.
  • LIGHT feel CARBON NEO: Ved at kombinere gummi partikler med carbon fibre opnås en let følelse og fleksibilitet ved boldkontakt.
  • REXIS Shaft: Et højt performance skaft der er præcist designet med en original Yonex støbnings teknik. Forbedrer skud performance og dominerer spillet.

*Testet af Yonex (kilde: Yonex.com)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...