Yonex Astrox 100 ZZ Kurenai

Vejl. pris: 1749,00

1.499,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): YY-Astrox-100-ZZ Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Yonex Astrox 100 ZZ er ketcheren, som Viktor Axelsen spiller med.
Yonex Astrox 100 ZZ var førhen mørkeblå og orange, men er nu kommet i en opdateret farve – Kurenai.

Yonex Astrox 100 – generelt
Yonex Astrox 100 serien er nogle af de mest hovedtunge ketchere i Yonex Astrox serien. Ketcherne giver derfor notorisk meget power i slagene.

Til trods for at være hovedtung, har ketcheren hurtig ketcherføring og står sig fint i en defensiv grundet deres tynde skaft og rammekonstruktion.

Rammen er “indsunket”, hvilket betyder, at strengene ikke “stikker” ud på siden af rammen.

Ketcherne er udstyret med Rotational Generator System som gør, at ketcherne flexer mere i skaftet, samtidig med, at de stadig hurtigt kommer tilbage til deres originale form.

Yonex Astrox 100 ZZ
Yonex Astrox 100 ZZ er relativ svær og krævende at spille med. Det er den grundet dens ekstra stive skaft. HVIS man kan tæmme den og udnytte dens fulde potentiale, er det en vanvittigt fed ketcher at spille med.

Yonex Astrox 100 ZZ er topmodellen i Yonex Astrox 100 serien. Ketcheren benyttes af flere topspillere herunder Viktor Axelsen, Akane Yamaguchi, Li Shifeng og Shi Yuqi.

Bemærk, at ketcheren er udstyret med et ekstra stift skaft, som er er meget mere krævende at spille med ift. ketchere med mere fleksible skafter. Man skal derfor have rigtig god teknik og rigeligt  power, for at have glælde af den bedre kontrol og føling, som ketcherens ekstra stive skaft tilbyder – og leverer i overflod.

Ketcheren egner sig godt til turneringspillere samt divisionspillere og seniorspillere, der kan generere godt med power og har rigtig god teknik.

Hvis du ikke selv kan generere helt så meget power, så bør du overveje at bevæge dig lidt nedad i hierarkiet (Game –> Tour –> ZZ). Er du på niveau med Viktor Axelsen, så kan du sagtens have gavn af Astrox 100 ZZ, men så skal du også være på ca. det niveau, ellers kan Tour udgaven være et bedre valg.

Ketcheren er fremstillet i Japan af de bedste materialer og den bedste kvalitet, som Yonex tilbyder.

Ketcheren kommer uden strenge. KetcherCentralen anbefaler, at man opstrenger ketcheren med sin sædvanlige opstrengning. Er du i tvivl om, hvad din sædvanlige opstrengning er eller har brug for hjælp til streng og hårdhed, så kan du tjekke vores blogposts om valg af streng og hårdhed, eller give os et ring :))

Ketcheren kommer uden cover.

Vægt, balance og grebsstørrelse:

 • Ketcheren er 4U / G5, dvs.  vægten uden strenge er gns. 83 g, og grebsstørrelsen er “lille”, hvilket er blevet den foretrukne størrelse greb blandt mange spiller.
 • Ketcheren er hovedtung, dvs. balancepunktet ligger lidt oppe mod ketcherhovedet ift. midten af ketcherens længde.

Anbefaling til opstrengning:

Teknologier:

 • NAMD™: Ketcheren har et NAMD skaft, som er en ny type carbon der tillader ketcheren at flexe mere samtidig med, at ketcheren har hurtigt “snapback” – at ketcheren altså hurtigt kommer tilbage til sin normale form. Dette giver eksplosive og stejle smash.
 • Nanometric: Stramt og tæt vævede fibre øger ketcherens styrke og minimerer torsion ved boldkontakt. Ved at minimere mængden af carbon for at gøre ketcherens skaft 60%* tyndere end en konventionel ketcher, samtidig med at bibeholde skaftes stivhed, har Yonex skabt en revolutionær letvægts ketcher med lynende hurtig svinghastighed og kontrol. NANOMETRIC  er det nye materiale der bruger NANOALLOY™ Technology of Toray Industries, Inc.
 • Aero + Box Frame: Rammeformen kombinerer solid slagføling med et hurtigt sving.
 • Isometric™: Denne specielle hovedform – Isometric – øger ketcherens sweet spot med 7%*
 • Rotational Generator System: Denne teknologi er baseret på kontravægtsprincippet ved at placere vægt i ketcherhovedets top, t-stykket og bunden af grebet for maksimum kontrol. Skiftet fra et slag til et andet, kan udføres glidende og med hurtigt resultat.
 • Solid Feel Core: Den indbyggede Solid Feel Core fjerner forskellige ubehagelige vibrationer der kommer ifm. boldkontakt. Solid Feel Core er i alle Yonex ketchere produceret i Japan.
 • Hyper Slim Shaft: Det tynde skaft reducerer vindmodstanden markant mens det giver maksimum føling.
 • Energy Boost CAP PLUS: Den specielt designede ferrule eller “cap” på ketcheren, mellem håndtaget og skaftet, maksimerer skaftets performance ved hjælp af dens unikke form. Fronten tillader skaftet af bukke, mens de bue formede sider stabiliserer ketcherhovedet ved at forebygge  skaftet fra at dreje.
 • Black Micro Core: Et stift, høj densitets materiale der dæmper vibrationer. Brugt for første gang i Yonex Badminton ketchere i den øvre del af Voltric FB rammen, men også brugt her i Astrox 100 ZZ, der gør, at spillere kan slå til bolden, med en solid følese og power.
 • New Built-in T-Joint: Det indbyggede letvægts T-stykke forøger stabiliteten af bolden på strengene, hvilket maximerer power og kontrol. Udover det, øger T-stykket styrken mellem hovedet og skaftet ved at eliminere hovedets torsion for mere kontrol.

*Testet af Yonex (kilde: Yonex.com)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...