Yonex ArcSaber 11 Tour

Vejl. pris: 1199,00

1.049,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): YY-ArcSaber-11-Tour Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Yonex ArcSaber 11 Tour er en del af den nye Yonex ArcSaber 11 – her i udgaven “Tour“.
Yonex har med den nye serie forsøgt at gøre den klassikeren ArcSaber 11 endnu bedre – og det er de lykkedes virkelig godt med!
Ketcheren er ikke kun opdateret med de nyeste materialer, men rammedesignet har også fået en opdatering.

Yonex ArcSaber 11 – generelt
Yonex ArcSaber 11 serien har even balance, hvilket medvirker til en hurtig ketcherføring – fremragende ift. netspil og defensive aktioner.
Serien kan også levere god power, selvom den ikke er hovedtung og dedikeret til at give power.

Yonex ArcSaber serien er kendt for den “hold time”, som ketcherne giver i mødet med fjerbolden. Det betyder, at boldes kontakttid med strengene, bliver forlænget, og det giver den ekstra kontrol, som også er ArcSaber-seriens varetegn.

Yonex ArcSaber 11 – Tour
Yonex ArcSaber 11 Tour er den “mellemste” i hierarkiet (Play –> Tour –> Pro) af den nye Yonex ArcSaber 11 serie.
ArcSaber 11 Tour er produceret på samme måde og næsten af samme materialer og mange af de indbyggede teknologier, som storebroren “Pro” har.

Yonex ArcSaber 11 Tour er også hurtigt i defensiven – til trods for, at den er 3U (“ArcSaber 11 Play” er til sammenligning 4U / lettere).

Ketcheren er forsynet med et stift skaft, der bidrager til kontrol og føling – og det mærker man tydligt, når man spiller med den!

Ketcheren kommer med strenge, men KetcherCentralen anbefaler, at man får opstrenget ketcheren med sin sædvanlige opstrengning. Er du i tvivl om, hvad din sædvanlige opstrengning er, eller har brug for hjælp til streng og hårdhed, kan du tjekke vores blogposts om valg af streng og hårdhed, eller give os et ring :))

Ketcheren kommer uden cover.

Vægt, balance og grebsstørrelse:

 • Ketcheren er 3U / G4, dvs.  vægten uden strenge er gns. 88 g, og grebsstørrelsen er “medium”, hvilket er lidt større end G5, der i de seneste år er blevet den foretrukne størrelse greb blandt mange spiller.
 • Ketcheren er even balance, dvs. balancepunktet ligger i midten af ketcheren ift. ketcherens længde.

Anbefaling til opstrengning:

Teknologier:

 • Isometric™: Denne specielle hovedform – Isometric – øger ketcherens sweet spot med 7%*
 • Super Slim Shaft: Det tynde skaft reducerer vindmodstanden markant mens det giver maksimum føling.
 • Energy Boost CAP PLUS: Den specielt designede ferrule eller “cap” på ketcheren, mellem håndtaget og skaftet, maksimerer skaftets performance ved hjælp af dens unikke form. Fronten tillader skaftet af bukke, mens de bue formede sider stabiliserer ketcherhovedet ved at forebygge  skaftet fra at dreje.
 • T-ANCHOR: Et nyt kompositmateriale T-ANCHOR brugt i t-stykket bidrager til at reducere overskydende torsion når der rammes udenfor sweet spot.
 • Super HMG: Super High Modulus Graphite.
 • REXIS Shaft: Et højt performance skaft der er præcist designet med en original Yonex støbnings teknik. Forbedrer skud performance og dominerer spillet.
 • Box Frame: Den ekstra stive profil giver en solid føling ved boldkontakt.
 • POCKETING BOOSTER: Rammen er foret med POCKETING BOOSTER,  som er et proprietært gummi lignende materiale der lægger vægt på elasticitet i rammens flex.
 • CONTROL-ASSIST BUMPER: I toppen af rammen sidder en CONTROL-ASSIST BUMPER som indeholder T-ANCHOR, mikroskopiske tetrapods der hjælper med at låse de lodrette strenge for øget kontrol og præcision.

*Testet af Yonex (kilde: Yonex.com)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...