Wilson Clash 25 v2.0

Vejl. pris: 950,00

799,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): Wilson-Clash-25-v2.0 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Wilson Clash 25 v2.0 er en udmærket tennisketcher til børn (alder ca. 9-10 år / højde ca.  125-140 cm).

Wilsons Clash er  “verdensberømt” for at have en uhørt kombination af stor fleksibilitet og stabilitet. Et mesterværk, som bl.a. er opnået ved følgende:

  • Horizontal Bending har givet en stærkt forøget (og branche førende) horisontal fleksibilitet med forøget kontrol ved horisontale, traditionelle sving.
  • Vertical Bending forøger boldens kontakttid med strengene for spillere med vertikale, moderne sving.
  • Torsional Bending stabiliserer ketcherrammens og -skaftets fleksibilitet (tvist / bøjning ift. skaftets længderetning) ved slag uden for sweet spot (off-center hit).

Dette er den nyeste version – v2.0 – og ketcheren er blevet endnu bedre – bl.a. ved brug af de nyeste teknologier (som i øvrigt også anvendes i voksenudgaven / 27″-udgaven):

  • FORTYFIVE° er en patent-beskyttet carbon konstruktion, som giver maksimal fleksibilitet og stabilitet (ellers to modstykker) ved slagafvikling – en konstruktion, som giver en ekstraordinær blanding af power, kontrol og føling.
  • Parallel Drilling giver en mere ensartet og eftergivende string-bed (strengeflade).

Wilson Clash – også i 25″ udgaven – er velkendt for at levere masser af power – og samtidig levere stor stabilitet og kontrol.

Design: Den røde og sorte anodiserede matte finish giver en virkeligt flot udtryk – meget iøjnefaldende på den gode måde.

Opstrengning: Leveres med fabriksopstrengning. Vi anbefaler, at tilkøbe en professionel opstrengning, så streng og spænding er friske og leverer størst mulig fleksibilitet og skåner arm (ingen grund til at karrieren skal inkludere en tennisalbue som følge af dårlige / stive strenge). Med en professionel opstrengning får du også en streng og spænding, der passer helt perfekt til junior.

Bemærk: Leveres uden ketchercover. For køb af covers / tasker se her.

Bæredygtighed: Bumper & Grommets (strengeforingerne) samt butt cap (bundprop) er produceret af Agiplast, der er et plantebaseret materiale – og det hjælper med at reducere belastning af vores fælles miljø.

Yderligere information

Ketcherlængde

635 mm / 25.0 in

Niveau og spillertype

Ketchervægt

240 g / 8.5 oz

Balancepunkt (uden strenge)

305 mm

Balance

HH – Hovedtung

Ketcherhoved størrelse

645 cm2 / 100 in2

Strengemønster

16×19

Farve

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...