Wilson Clash 100 UL v1.0

Vejl. pris: 1500,00

1.199,00 kr.

Varenummer (SKU): Wilson-Clash-100-UL Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Wilsons Clash 100 UL er en ultra let udgave af Clash 100.

Med en vægt på blot 280 g inklusiv strenge er ketcheren særdeles velegnet til de yngste, begyndere, let øvede og andre spillere, der ønsker/vil have godt af en ultra let tennisketcher, som er er nem at håndtere og er arm-venlig.

Clash 100 UL er (som resten af Clash 100 serien) karakteriseret ved en relativ lav stivhed, der dog samtidig (og det er kunststykket) har en udmærket stabilitet og på fornemmeste vis kombinerer god føling med nærmest kirurgisk præcision.

Clash 100 UL har – da den er ultra let – ikke sammen stabilitet som en tungere (Clash 100) ketcher. Men Clash 100 UL opleves overraskende stabil – og markant mere stabil, end ketcherens lave vægt tilsiger. Wilson anfører selv, at brugen af teknologierne FreeFlex og StableSmart begge hjælper med at ketcheren bøjer optimalt ved slag uden at give køb på den sprøde og solide følelse, der definerer den moderne spillers ketcher.

Ketchernes lave vægt giver et række fordele frem for en tungere ketcher, herunder:

  • Markant nemmere at håndtere (manøvrere) – f.eks. ved retningsskift eller netspil.
  • Større svinghastighed (og dermed power – alt andet lige).
  • Mindre fysisk udtrætning af muskulatur ved længere tids spil.
  • Arm-venlig (mere armvenlig end en tungere ketcher – og husk nu at få tilpasset strengevalg og spænding til evt. problemer med arm/albue/mv.).

Clash 100 – også denne UL-version – er kendt for at understøtte masser af spin, bl.a. som følge af det åbne strengemønster på 16 x 19 (Main x Cross / Lodret X Vandret).
Og Clash 100 UL ‘s lette vægt understøtter en hurtig acceleration (svingafvikling), som også hjælper på at generere masser af spin og power.

Leveres opstrenget:  “fabriksopstrengning” foretaget med Wilson Sensation 1,30 mm (17) i farven “natur”, med spænding på ca. 23 kg. og rødt Wilson logo (W) malet på strengene.
Bemærk:  Denne spænding og streng passer til nogle spillere, men (kun undtagelsesvist og dermed) langt fra alle spillere. Vi anbefaler, at du rådgiver dig med os om valg af streng og spænding og hvis det er relevant får opstrenget foretaget en professionel opstrengning af KetcherCentralen med en streng og spænding, der passer netop til dig. Du kan ifm. købet af ketcheren få en sådan individuel opstrengning til favørpris (pris afhænger af valg af streng).

Bemærk:

  • Leveres uden ketchercover. For køb af covers / tasker se her.

Teknologier:

* Free-Flex. Bends the racket in horizontal and vertical directions so players can swing freely and powerfully while still controlling the ball
* StableSmart. Maintains high-performing stability while also enhancing the flexibility of the racket.

Andet: Se “Yderligere oplysninger”, og derudover følgende

Materiale: Grafit.
Ketchervægt med strenge: 281g.
Balancepunkt med strenge: 340 mm / 1 pts HL.
Stivhed: 60.
Grip: Wilson Pro Performance.
Spænding: Anbefalet 21-26 kg / 48-58 lbs.

Yderligere information

Ketcherlængde

685 mm / 27.0 in

Ketchervægt

265 g / 9.3 oz

Balancepunkt (uden strenge)

330 mm

Balance

Hovedlet-Ligevægt

Svingvægt

299 g

Ketcherhoved størrelse

645 cm2 / 100 in2

Strengemønster

16×19

Rammebredde (Beam)

24,5 mm

Farve

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...