Vibor-A Yarara Black Series

Vejl. pris: 2799,00

2.249,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): ViborA-Yarara Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Vibor-A Yarara Black Series 1K er et  kvalitetsbat fra den spanske producent (Vibor-A) af top padelbat.

Prisen er relativ høj, men du får også en meget høj kvalitet og et fremragende bat. Et bat der skiller sig ud fra mængden, også når du betragter den flotte carbon (fletning) under klar-lakken. Smuk og lækkert.

Battet har en fremragende kombination af komfort, kontrol og power – og dermed et virkelig godt all-round padelbat. Battet understøtter således enorm power uden at gå alt for meget på kompromis med kontrol. Du får altså både mulighed for et solidt powersmash og en god kontrol af dine flugtninger. Læg dertil, at battet er relativ let, hvilket er med til at skåne dine led og øge den hastighed, som du kan slå med, samt ikke mindst muligheden for at ændre retning af battet (fremragende egenskaber ift. forsvar / netspil). Det bliver ikke meget bedre 🙂

Battet har medium- til høj balance, hvilket understøtter power.

Battet er velegnet til ungdom, motionister, øvede og turneringsspillere.

Teknologier:

  • Carbon+:  dobbelt lag carbon (100% carbon) på begge sider, hvilket giver et fremragende styrke og understøtter en virkelig god kontrol.
  • Aramid-forstærkning:  I kanten mellem skaf og hoved, hvilket giver en bedre absorbering af vibrationer, og dermed forebygger skader.
  • Anti Vibration:  Reducerer vibrationer, der opstår ved slag. Det er opnået ved en kombination af carbon tubular og graphene, der også er med til at give et mere stabilt træf på bolden.
  • Soft Core:  Et blødt skum med stor genopretning.

Farve: Sort med guldfarvet Vibor-A logo (slange) og modelnavn “Yarara” med rød skrift.

BEMÆRK: Leveres uden cover.  Man kan næsten blive helt ked af det, men det skal jo bruges (er ikke kun til pynt) og det overlever fint uden cover, hvis du har en padeltaske/-rygsæk (med flød foring og gerne termo-beskyttelse).

FRI FRAGT: Tilføj “vibor” i “rabatkode” i kassen for at få fri fragt til GLS-pakkeshop.
Hvis du vælger anden type fragt (f.eks. lvering til din hjemmeadresse, eller selv afhenter varen hos os, så får du selvfølgelig også 49,00 kr. i rabat….)

Yderligere information

Ketchervægt

370 g

Balance

Ligevægt-Hovedtung

Hovedform

Diamant

Rammebredde (frame)

38 mm

Farve

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...