Tilbud

Opstrengning – udendørs Air Badminton

140,00 kr.

Opstrengning til badminton – Yonex BG 65.

Varenummer (SKU): Stringing-Yonex-BG3 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Yonex BG 3.

Strengetykkelse: 0,74 mm.
Farve: gul.

Ekstrem holdbar streng – og velegnet til Air Badminton / udendørs badminton, hvor der spilles med Air Shuttles, der er relativt tunge, og derfor belaster strengene maksimalt.
Strengen er opbygget af en stærk multifilament kerne (i nylon), som på ydersiden har en “ru” coating (vævede nylon fibre).

Anvendelse:
Yonex BG 3 er en “tudse gammel”, og er for længst blevet overhalet af nyere og bedre strenge.
Strengen er (kun) relevant til brug for Air Badminton (udendørs badminton), hvor der spilles med Air Shuttles, der vejer ca. 3 gange så meget, som en almindelige fjerbold. De relativt tunge Air Shuttles belaster strengen maksimalt, hvorfor de sædvanlige strengetykkelser (0,61 – 0,70 mm) hurtig springer / ikke kan holde.

Vi anbefaler, at der opstrenges med en relativ lav spænding, dvs. 8-9 kg., når streng / ketcher anvendes sammen med Air Shuttles.
Bemærk, at strengen er meget “blød” og glat – og da der til Air Badminton opstrenges med lav spænding (8-9 kg), så vil strengen bevæge sig en del.

Vi fraråder denne streng til almindelig badminton, da de øvrige strenge, som vi forhandler, er markant bedre ift. at understøtte dit spil (kontrol, føling, mv.).

Hvis du (i en periode) er “strengespringer”, så kan du med fordel overveje Yonex BG 65 eller Victor VBS 70 (begge strenge er 0,70 mm i diameter), da disse strenge er markant mere holdbare end den populære Yonex BG 80.
Hvis dine strenge holder et år før de springer, så anbefaler vi en tyndere streng, som giver en bedre boldføling og kontrol – og du skal jo alligevel skifte streng mindst 2 gange årligt, hvis du vil have det bedste ud af dine strenge.

Se: GUIDE – Valg af streng – badminton for en beskrivelse af de strenge, som vi tilbyder at opstrenge med.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...