Maxim Instant Energy Gel 33 g, Orange

Bedst før: 2022-08-01
Vejl. pris: 16,00

12,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Maxim-EnergyGel-33g-Orange-1 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Maxim Instant Energy Gel er en højkoncentreret kulhydrat gel, der indeholder hurtigt optagelige kulhydrater.

Maxim Energy Gel henvender sig til dig, der træner med høj intensitet og ønsker hurtig/øjeblikkelig optagelse af energi, så du kan fastholde intensiteten i din træning / præstation.

Maxims Energy Gel indeholder en fordeling af kulhydrater på 2:1 mellem glukose og fruktose. Videnskabelige undersøgelser viser, at kulhydrater optages bedre, når gel indeholder flere forskellige typer af kulhydrater sammenlignet med glukose alene. Maxims optimerede 2:1 formulering af maltodextrin (glykose) og fruktose tilfører op til 90 g kulhydrater pr. time og dermed ekstra energi til din krop så du kan fastholde intensiteten i din træning.

Maxim Energy Gel er specielt velegnet som energikilde til dig, der dyrker udholdenhedssport, som f.eks. badminton, cykling, løb, triathlon og roning.

Maxim Energy Gel har en behagelig frugtsmag og er ikke klistret, som visse andre gels. Og så er de super praktiske; nemme at medbringe og kan åbnes og indtages på ingen tid.

Smag: Orange (Appelsin). Fås også i Strawberry (Jordbær).
Form: Gel.
Mængde: 33 g (nettovægt).
Drik indholdet i gel’en efterfulgt af 1-2 mundfulde vand. Gentag hvert 20-30. minut for at opretholde den ekstra energi.

Ingredienser: Glukosesirup (Maltodextrin og  fruktose), vand, aroma, konserveringsmiddel (kalium sorbat, natrium benzoat).

Næringsdeklaration (pr. 100 g):
Energi: 1046 kJ / 250 kcal.
Kulhydrat: 63 g.
Fedt: 0 g.
Protein 0 g.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...