Maxim Energy bar – banan/chokolade

Bedst før: 2024-04-27
Vejl. pris: 22,00

19,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): Maxim-EnergyBar-Banan-Coko-55g Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Maxim Energy bar med banan- og chokoladesmag, 55 g

Maxim Energy bar henvender sig til dig, der ønsker energi til at yde mere.

Baren indeholder en kombination af hurtige og langsomme kulhydrater. Det gør den særdeles velegnet til hurtigt at få fyldt på kroppens energidepoter, og samtidig sikre, at du ikke går “sukkerhold” med det samme. Baren er ideel at indtage før og under træning / konkurrence. Energibaren er også et godt alternativ til andre “snacks”, som du ellers vil gøre brug af i løbet af dagen.

Som altid med Maxims produkter, så kan du have tillid til, at de er produceret af kvalitetsingredienser, og at de produceres med tanke på omverdenen. Produktet indeholder derfor heller ikke palmeolie og den anvendte kakaosmør er Rainforest Alliance Certified.

Maxim Energy bar har en lækker og blød konsistens.

Smag: Banan og chokolade.
Form: Bar.
Mængde: 55 g (nettovægt).

Ingredienser:   Mælkechokolade 20% (bestående af sukker, kakaosmør*, mælkepulver, kakaomasse*, emulgator (sojalecithin) og aroma), risflager 17 % (bestående af rismel, hvedegluten, sukker, hvedemalt, glucose og salt), havreflager 15%, invertsukkersirup, glukosesirup, rosiner 10%, sukker, dextrose, solsikkeolie, maltodextrin, banan 0,4% og aroma (indeholder mælk), emulgator (sojalecithin), syre (citronsyre) og salt.

* (kakaosmør): Rainforest Alliance Certified. Læs mere på ra.org.

Allergener:   Kan indeholde spor af æg, jordnødder, nødder (val-, pecan-, mandler, cashew-, hassel-, macadamia-, para- og pistacienød) samt sesamfrø.

Næringsdeklaration (pr. 100 g):
Energi:  1.687 kJ / 400 kcal.
Kulhydrat:  69 g (heraf sukkerarter: 41 g).
Fedt:  11 g (heraf mættede fedtsyrer:  4,8 g).
Protein: 5,5 g.
Salt:  0,35 g.
Fibre:  2,7 g.

Bemærk: Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men vi kan være forsinket ift. at få ajourført beskrivelser af ingredienser, allergener og næringsdeklaration samt udformning af emballage. Du skal derfor altid selv kontrollere for allergener mv. inden du tager produktet i brug. Bliver du i øvrigt opmærksom på fejl i vores gengivelse af ingredienser og næringsdeklaration, så informer os, så retter vi med det samme, så andre undgår “overraskelser” – og vi belønner dig selvfølgelig for din hjælp 🙂

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...