Luxilon 4G 1,25 Gold

Vejl. pris: 2475,00

1.999,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): Luxilon-4G-1_25-GO Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Luxilon 4G 1,25 mm.
1 rulle med 200 mtr.

Strengetykkelse: 1,25 mm.
Konstruktion: Monofilament.
Materiale: Co-Polyester.
Farve: Gold.

Luxilon 4G blev introduceret i 2012 er er anvendt af mange professionelle spilere, herunder Serena og Venus Williams, Stefanos Tsitsipas or Grigor Dimitrov.

Strengens styrke er kontrol, holdbarhed og ekstraordinær god evne til at holde spænding.

Luxilon 4G er en monofilaments streng udført i Co-Polyester, hvor de molekylære kæder (her Luxilons “berømte” poly-ester-ester kæder) er justeret på en parallel måde for at minimere spændingsfald, og strengen tillige er behandlet med et virksomt stof for forøget styrke og fleksibilitet.

Strengen er fuldstændig uigennemtrængelig for atmosfæriske forhold såsom fugt. Men som altid anbefaler vi, at strenge opbevares i lynlåsposer (for at modvirke at støv og fint grus binder sig til strengene) og ikke udsættes for direkte sollys.

Strengens form er rund og glat. Strengen har en god “vandring” og et godt snap back (vender hurtigt tilbage til sin “plads”), hvilket understøtter spin.

Strengen er velegnet til de spillere, der søger kontrol, selv kan generer stor power, og som er i niveauet dygtige til professionelle.

Luxilon anbefaler, at man ved brug af Luxilon 4G reducere spændingen med 5 – 10 % ift. hvad man normalt anvender – og holder ikke overskrider 27 kg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...