Ketcherservice; Håndtag og bundprop

250,00 kr.

Beskrivelse

BEMÆRK:  De oplyste priser for ketcherservice er vejledende, idet pris først kan fastsættes på baggrund af yderligere oplysning.
Bestil derfor ketcherservice, hvorefter vi kontakter dig for fastlæggelse af det konkrete arbejde og pris – eller kontakt os forinden, hvis du foretrækker det.

KetcherCentralen kan udskifte din bundprop – og i de fleste tilfælde tilpasse grebsstørrelse og grebsform på din ketcher;

 • Bundprop – udskiftning / ændring
  KetcherCentralen fører et stort udvalg af bundpropper og har de fleste modeller og størrelser på lager.
  Typisk koster udskiftning af bundprop 150,00 kr. inkl. den nye bundprop (ekskl. evt. nyt / replacement grip).
  Vi kan selvfølgelig også skifte (overgrip), når vi alligevel er i gang med at servicere din ketcher (pris herfor udgøres af prisen på greb med tillæg af 20,00 kr.).
 • Grebsstørrelse (håndtaget størrelse) – forøgelse / reduktion
  KetcherCentralen kan altid forøge – og typisk også reducere – størrelsen af et håndtag (grebsstørrelse).
  Metode for ændring af håndtaget størrelse og form afhænger af, hvordan håndtaget er konstrueret (om håndtaget er konstrueret med “pallets” eller det er støbt i polyethylen).
  Typisk koster forøgelse af grebstørrelse (håndtagets størrelse) 200,00 – 250,00 kr. inkl. materieforbrug (ekskl. evt. nyt / replacement grip).
  Reduktion af grebsstørrelsen koster 250,00 kr., hvis håndtaget er opbygget af pallets, og 300,00 kr., hvis håndtaget er opbygget af polyethylen (NB: ikke alle håndtag kan reduceres i (den ønskede) størrelse.
 • Grebsform
  Det er som hovedregel muligt at tilpasse håndtaget form, men det kan være meget tidskrævende og derfor kan det være billigere at købe ny(e) ketcher(e), hvor håndtagets form og størrelse passer til dig.
  Ændring af håndtagets form kost 250,00 – 400,00 kr. inkl. materialeforbrug (ekskl. evt. nyt / replacement grip).

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...