HEAD Boom Team

Vejl. pris: 1749,00

1.240,00 kr.

Varenummer (SKU): HEAD-Boom-Team Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Boom har fra introduktionen været en fantastisk succes. Den lidt ændrede hovedform giver et større sweet spot, hvilket er en stor hjælp alle spillere. Og så har Boom det nyeste Auxetic-teknologi, som gør, at ketcheren er relativ fleksibel ved modtagelse af bolde (det nærmest behageligt at “modtage” bolden) og stivner øjeblikket op og giver dermed en fremragende stabilitet og kontrol, når bolden sendes afsted.

Her kan du købet Boom i versionen “Team”.

“Team” betyder, at ketcher-hovedets størrelse (areal) er forøget. Det er et godt valg for nybegyndere og ældre motionister, da såvel sweet spot som power forøges betragteligt. Ketcheren tilbyder ikke helt samme kontrol, som de de lidt mindre ketcherhoveder, men det er et godt kompromis for målgruppen.

Bemærk:

  • Leveres med opstrengning. Vi anbefaler, at tilkøbe en professionel opstrengning, så streng og spænding er friske og leverer størst mulig fleksibilitet og skåner arm (ingen grund til at karrieren skal inkludere en tennisalbue som følge af dårlige / stive strenge). Med en professionel opstrengning får du også en streng og spænding, der passer helt perfekt til dig.
  • Leveres uden ketchercover. For køb af covers / tasker se her.

Yderligere information

Ketcherlængde

685 mm / 27.0 in

Ketchervægt

275 g / 9.7 oz

Balancepunkt (uden strenge)

330 mm

Balance

HL – Hovedlet

Ketcherhoved størrelse

660 cm2 / 102 in2

Strengemønster

16×19

Rammebredde (Beam)

25-25-23 mm

Farve

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...