Fairway Leather grip – 100 % læder

Vejl. pris: 170,00

249,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Fairway-Leather_ReplGrip_St-BR Kategorier: , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Fairway læder greb er et replacement greb (erstatter det originale greb).

Grebet er produceret af det fineste kalveskin og behandlet med Balmforth-processen for at give den perfekte “klæbe”-evne.
Det kendte “Fairway”-navn/logo er præget (med guld-farve”) på den midterste del af lædergrebet. Prøv at få monteret grebet, så logoet kommer til at sidde på den ene af ketcherhåndtages flade sider, så kommer det virkelig til sin ret.

Generelt om lædergreb

Her på KetcherCentralen er vi svært tilfredse med det autentiske look, som en ketcher får, når man forsyner den med et lædergreb.

Mere objektivt, så giver lædergreb (formentlig) den absolut bedste (mest kontante/nøjagtige) kontakt mellem dine hænder og ketcherens håndtag – hvilket sikrer den bedst mulige feedback (føling) fra ketcher og bold og dermed den bedst mulige kontrol.
Slidstyrken af læder er meget høj – og evnen til at absorbere sved er også ganske høj.
Læderet vil med tiden få en vis patina – og er du til lædergreb vil du formentlig værdsætte det.

Vi anbefaler, at du monterer dit lædergreb med et solidt træk, da læder har det med at arbejde, og det skulle nødigt give sig så meget med tiden, at det bliver løst.
Du skal dog ikke trække så hårdt i grebet, at du ødelægger læderet – det skal blot være et solidt fast træk, uden at overdrive.

Særligt om Fairway lædergreb / Balmforth

Balmforth familien har produceret og udviklet på disse verdensberømte Fairway lædergreb siden 1930’erne.
Grebene betegnes som “The best grip in the world”.  Det er ubetinget høj kvalitet – men det er meget personligt om man er til lædergreb eller ej.

Bemærk:

  • Lædergreb vejer lidt mere end de sædvanlige originale greb udført i kunstmaterialer. Vægtforøgelsen vil udgøre 4-8 gram, hvilket dels forøger ketcherens samlede vægt, dels gør den mere hovedlet. Vægtforøgelsen (af håndtaget) forøger dog ikke svingvægten.
  • Fairways lædergreb er ikke forsynet med en klæbende (tape) bagside. Det er helt uproblematisk, hvis du monterer grebet korrekt, dvs. med et solidt (uden at overdrive) træk ved montering.

Egenskaber:

Indhold: Et stk.
Materiale: Læder (100%).
Farve:
Brun og Sort.
Tykkelse: 1,5 mm.
Bredde:  7/8″ /  2,2 cm.
Længde: 50″ / 127 cm.
Vægt: 30 g (inden evt. afkortning ved montering).

Yderligere information

Grebstype

,

Farve

Greb-tykkelse

1,5 mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...