Babolat Touch VS 1,30mm Natur – 6m set

Vejl. pris: 299,00

299,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): Babolat-Touch_VS-NaturalGut-1_30mm-6m_Set-Natural Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Babolat Touch VS 1,30 mm.
1 sæt med 6 mtr.  (til enten main eller cross i en hybrid-opstrengning).

Strengetykkelse: 1,30 mm.
Materiale: Tarm.
Farver: Natur  (Kan også fås i farverne blå og sort, som vi dog ikke lagerfører, men hjemtager, hvis du ønsker det – mod forudbetaling og forlænget leveringstid).

Babolat Touch VS er en ægte tarm streng – altså produceret af tarm.

Streng af tarm er referencepunktet for alle strenge. Kunne man producere strenge af kendte strengematerialer (nylon, polyester, mv.), som bare kom i nærheden af ægte tarm, så gjorde man det. Og her “får” du tilmed den (formentlig) bedste af alle tarmstrenge.

Har du aldrig spillet med tarm, så har du en fantastik oplevelse til gode!
Prisen er “voldsom”, men du får også:

  • særdeles god holdbarhed
  • fremragende føling
  • exceptionel power / comfort ratio
    – og så det helt unikke;
  • ekstrem elastik, og dermed vibrationsdæmpende og særdeles skånsom for arm/skulder
  • unik evne til at vende tilbage til oprindelige form og længde efter træk (slag), og dermed bevare spænding
  • exceptionel evne til at bevare spænding; strenge af tarm taber nærmest ikke spænding, og har selv efter et år en spænding, der er på niveau med den oprindelige spænding. Alle andre strenge (produceret af andet end tarm) taber hurtigt spænding, og kan afhængig af strengemateriale, sammensætning, producent, mv. – tabe 10-20 % spænding inden for et par timer (og har nærmest med garanti tabt 20% inden for et døgn efter opstrengningen er foretaget).

Tarm er et billigt “råmateriale”, men omkostningerne og tidsforbruget forbundet med at få et brugbart strengestykke ud af en tarm, er relativt enorme. Kun få af et stort antal tarmene kan anvendes (tarmenes tykkelse skal være ensartet og uden “skader”),  tarmen gennemgår en langvarig proces, der omfatter vask, afblegning, evt farvning, tørring under træk og afsluttende overfladebehandling. Tarmstreng sælges kun til en hel opstrengning (12 mtr) , eller som et halvt sæt (6 mtr.) til enten main eller cross streng. Tramstreng sælges ikke i ruller a f.eks. 200 mtr., da man ikke kan sætte tarmstykker sammen (eller flette dem sammen til et at opnå et længere stykke).

I 1875 opfandt Babolat den første streng af tarm. Babolats VS stringen har været i ketcherne på vinderne af mere end 100 Grand Slam turneringer.

Denne version er den seneste version, og kommer med Babolats BT7 teknologi, der forlænger holdbarheden med op til 15 %.  Thermogut processen gør strengen mere fugt-resistent.

Tarm er særdeles velegnet til spillere med arm/skulder problem – og kan i øvrigt anvendes (og anvendes) på alle niveauer, inkl. pro spillere på Tour’en.  Oprindeligt den mest anvendte streng på Tour’en, men er nu overgået af Luxilon (polyester) – idet dog mange spillere fortsat anvender tarm ifm. hybride opstrengning (dvs. tarm på enten main eller cross).

Bemærk:  Tarms største fjende er fugt – det er som kryptonit for Batman – også selvom tarmen er behandlet mhp. at modstå fugt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...