Skade - akut behandling

Skadesforebyggelse
Mange skader kan forebygges. Du skal have den rigtige teknik og en fysik, der understøtter det, som du byder din krop. Du skal have det rigtige udstyr. Du skal være opvarmet. Du skal drikke (rigeligt). Og så kan det alligevel gå galt……
Der er ikke mange, der dyrker sport gennem et helt liv, uden at de på et tidspunkt bliver ramt af en (eller flere) skader.

Når uheldet er ude
Mange småskader kan klares på 2 min. og de fleste skader kan klares på stedet af spillerne selv, holdkammerater, holdledere, m.fl. Nogle skader kræver en pause, som kan være længerevarende og kræve genoptræning.

De fleste ved, at en hurtig indsats ofte er vigtig. Men ifm. akutte skader, kan det være svært at huske, hvad man måske har lært på et sportsskadekursus eller lign.

KetcherCentralen har udarbejdet en lille folder, der beskriver de typiske skader ifm. badminton, og hvordan man kan agere lige efter en skade – dvs. hvordan man stopper og begrænser en skade, men i øvrigt overlader den efterfølgende skadesbehandling til eksperterne.

Folderen kan købes for et beskedent beløb – og mod et supplerende engangsbeløb tilpasses til din klub (logo, oplysning om placering af hjertestarter, kontaktoplysninger, mv.).

KetcherCentralen fører et lille udvalg af produkter, der kan anvendes ifm. skader.

Skal du bruge et større antal af samme produkt, så aftaler vi en passende mængderabat.

Er du i tvivl om valg eller ønsker yderligere vejledning, så kontakt os.

Viser alle 3 resultater

Viser alle 3 resultater