Privatlivspolitik

1. Hvem vi er

Vores hjemmesideadresse er: https://ketchercentralen.dk.

2. Generelt

KetcherCentralens privatlivspolitik beskriver, hvorfor og hvordan vi indsamler og behandler personoplysninger om dig. Personoplysninger kan f.eks. omfatte navn og adresse. Vi indsamler ikke særligt personfølsomme oplysninger.

KetcherCentralens privatlivspolitik gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via vores hjemmeside.

KetcherCentralen er dataansvarlig for dine personoplysninger. Har du spørgsmål eller andre henvendelser angående vores privatlivspolitik, bedes du venligst kontakte os via vores kontaktoplysningerne anført under pkt. 10.

3. Hvilke personlige data indsamler vi og hvorfor?

Når du besøger vores hjemmeside, så indsamler vi automatisk visse oplysninger om dig – det kan f.eks. være hvilken browser du benytter, din IP-adresse, dine søgetermer på hjemmesiden samt informationer om din computer. Disse oplysninger indsamles med henblik på at forbedre hele oplevelsen for dig på vores website.

Når du køber et produkt på websiten, så indsamler vi visse oplysninger om dig – det kan f.eks. være navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr, samt hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret. Disse oplysninger indsamles for at kunne levere produkter til dig samt for at opfylde lovgivningsmæssige forpligtelser (herunder bogføringsloven).

Når du opretter en profil eller foretager et køb, så har du mulighed for at krydse af, om du ønsker at modtage vores nyhedsbrev. Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet – enten via hjemmesiden eller i bunden af den markedsføring, som du modtager.

Når du skriver en kommentar på websiten, så indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også din IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam. En anonymiseret streng, som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne tjeneste. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Når du anvender (og indsender) kontaktformularen på websiten, så indsamler vi de data, som fremgår af kontaktformularen, og også din IP-adresse. Oplysningerne anvendes kun til brug for kundeservice og ikke til markedsføring.

Indsamlingen af oplysninger er nødvendig, for at vi kan varetage vores interesser, forbedre hele kundeoplevelsen på hjemmesiden, samt tilbyde dig relevante varer og tilbud.

4. Cookies

En cookie er en lille fil med information i form af tekst. Cookies sendes fra en website og bliver gemt i browseren på den enhed (f.eks. computer eller smartphone), som du benytter, når du er på en website.

KetcherCentralen.dk benytter cookies med det formål at give dig (som bruger) den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Cookies anvendes til at få siden til at fungere, til optimering af siden, til trafikanalyser samt til målrettet markedsføring.

Du kan på vores cookies deklaration læse mere om, hvilke cookies vi benytter og formålet med det, samt hvor længe de består og hvordan du kan forhindre dem.

5. Databehandlere

Vi anvender eksterne virksomheder til blandt andet den tekniske drift af hjemmesiden og markedsføring. I denne forbindelse kan eksterne virksomheder under vores instruks databehandle personoplysninger om dig, som vi har indsamlet (jf. pkt. 3). Vi er fortsat dataansvarlige og databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

En af disse databehandlere, Google Analytics v/Google Inc, er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI.

6. Hvilke rettigheder har du over dine data?

Hvis du har en konto hos KetcherCentralen, eller har skrevet kommentarer på KetcherCentralen.dk, så har du givet os adgang til at indsamle visse personoplysninger om dig. Du har imidlertid fortsat visse rettigheder over de personoplysninger, som vi måtte have registreret om dig:

  1. Indsigt. Du er berettiget til skriftligt at anmode om en eksporteret fil med de personlige oplysninger, som vi har registreret om dig.
  2. Berigtigelse. Du er berettiget til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. Du kan kontakte os på info@ketcherCentralen.dk
  3. Sletning. Du er berettiget til skriftligt at anmode om, at få slettet de personlige oplysninger, som vi har registreret om dig. Selvom du har denne rettighed, så må vi ikke slette sådanne oplysninger, som vi efter lovgivningen er forpligtet til at opbevare (f.eks. krævet i bogføringsloven og skattelovgivningen).
  4. Kun opbevaring. Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring – f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.
  5. Dataportabilitet. Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret, og vi har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, når vi indsamler dine personoplysninger – f.eks. i forbindelse med, at du køber et produkt af os.
  6. Indsigelse. Du har til enhver tid ret til af særlige grunde at gøre skriftlig indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi indsamler til brug for at forbedre funktioner på KetcherCentralen.dk. Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, er vi ikke længere berettiget til at behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan påvise lovlige grunde til fortsat behandling.
  7. Klage. Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, over vores behandling af dine personoplysninger.

7. Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentaren og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

Hvis du opretter dig som bruger på KetcherCentralen, så gemmer vi også de personlige informationer, du selv oplyser ved oprettelsen af din brugerprofil. Som bruger kan du se, redigere, eller slette dine personlige oplysninger (du kan dog ikke ændre brugernavn). KetcherCentralens administratorer kan også se og redigere disse informationer.

Vi er efter lovgivningen forpligtet til at opbevare visse af dine personoplysninger i en længere periode, herunder krav i regnskabslovgivningen (5 år fra udgangen af regnskabsåret) og forbrugerlovgivningen (den 2 årige reklamationsret).

Hvis du har givet samtykke til, at vi må sende dig markedsføring pr. e-mail, SMS og post, så opbevarer vi de relevante personoplysninger (kontaktoplysninger), indtil du tilbagekalder dit samtykke. Vi kan dog være forpligtet og berettiget til at opbevare visse af personoplysningerne.

8. Hvordan vi beskytter dine data

KetcherCentralen har etableret passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

9. Links til andre websteder og indlejret indhold fra andre websteder

På KetcherCentralen kan der forekomme links til andre websteder (leverandører, samarbejdspartnere, m.v.) samt artikler med indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.) fra andre websteder.

Sådanne andre websteder og indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis du som bruger tilgår disse andre websteder.

Sådanne andre websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger måske din interaktion med indlejret indhold, heriblandt sporer din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på sådanne andre websteder.

KetcherCentral har – og påtager sig – ikke noget ansvar for indholdet på andre websteder og/eller hvilke oplysninger andre websteder måtte registrere om dig.

10. Kontaktoplysninger på dataansvarlig

KetcherCentralen (v/ FNIC ApS) er dataansvarlig for de personoplysninger, som vi indsamler via vores hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til vores privatlivspolitik, kan du kontakte: 

KetcherCentralen.dk
Rudesøvej 2
2840 Holte

Tlf.nr.: +45 2933 7177
E-mail: info@KetcherCentralen.dk

11. Ændringer i privatlivspolitikken

Vi er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik. Såfremt vi foretager ændringer i privatlivspolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på vores hjemmeside.

Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af KetcherCentralens hjemmeside, og dine personoplysninger kan blive slettet.

Senest opdateret: 08/03-2019.