Yonex Astrox 100 Game Kurenai

Vejl. pris: 949,00

799,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): YY-Astrox-100-Game Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Yonex Astrox 100 Game er den mest begyndervenlige i Yonex Astrox 100-serien.

Yonex Astrox 100 – generelt
Yonex Astrox 100 serien er nogle af de mest hovedtunge ketchere i Yonex Astrox serien. Ketcherne giver derfor notorisk meget power i slagene.

Til trods for at være hovedtung, har ketcheren hurtig ketcherføring og står sig fint i en defensiv grundet deres tynde skaft og rammekonstruktion.

Ketcherne er udstyret med Rotational Generator System som gør, at ketcherne flexer mere i skaftet, samtidig med, at de stadig hurtigt kommer tilbage til deres originale form.

Yonex Astrox 100 – Game
Yonex Astrox 100 Game er relativ nem og ikke særligt krævende at spille med. Det gør den derfor til en vanvittigt fed ketcher at spille med uanset niveau.

Ketcheren er udstyret med et medium stift skaft, som er er lidt mere krævende at spille med ift. ketchere med mere fleksible skafter – men kan stort set, benyttes af alle spillere.

Ketcheren egner sig godt til nybegyndere og let øvede spillere. Vil man gerne have en ketcher med mere kontrol og rå power anbefaler vi Yonex Astrox 100 Tour.

Ketcheren kommer med strenge, men KetcherCentralen anbefaler, at man opstrenger ketcheren med sin sædvanlige opstrengning. Er du i tvivl om hvad din sædvanlige opstrengning er eller har brug for hjælp til streng og hårdhed kan du tjekke vores blogposts om valg af streng og hårdhed, eller give os et ring :))

Ketcheren kommer uden cover.

Vægt, balance og grebsstørrelse:

  • Ketcheren er 4U / G5, dvs.  vægten uden strenge er gns. 83 g, og grebsstørrelsen er “lille”, hvilket er blevet den foretrukne størrelse greb blandt mange spiller.
  • Ketcheren er hovedtung, dvs. balancepunktet ligger lidt oppe mod ketcherhovedet ift. midten af ketcherens længde.

Anbefaling til opstrengning:

Teknologier:

  • Nanomesh Neo: En speciel type “lim” der ligger imellem carbonlagene i ketcheren, som forsikrer en stærkere og mere fleksibel ramme. Den øgede flex i skaftet giver mere energi i skaftet, som kan videregives til fjerbolden på både bagbanen og mellembanen. Idet bolden får berøring med ketcheren hjælper Nanomesh Neo med få ketcheren tilbage til dens oprindelige form, så man hurtigere er klar til den næste bold.
  • Aero + Box Frame: Rammeformen kombinerer solid slagføling med et hurtigt sving.
  • Isometric™: Denne specielle hovedform – Isometric – øger ketcherens sweet spot med 7%*
  • Rotational Generator System: Denne teknologi er baseret på kontravægtsprincippet ved at placere vægt i ketcherhovedets top, t-stykket og bunden af grebet for maksimum kontrol. Skiftet fra et slag til et andet, kan udføres glidende og med hurtigt resultat.
  • Energy Boost CAP: Den specielt designede ferrule eller “cap” på ketcheren, mellem håndtaget og skaftet, maksimerer skaftets performance ved hjælp af dens unikke form. Fronten tillader skaftet af bukke, mens de bue formede sider stabiliserer ketcherhovedet ved at forebygge  skaftet fra at dreje.
  • Slim Shaft: Det tynde skaft reducerer vindmodstanden markant mens det giver maksimum føling.
  • Built-in T-Joint: Det indbyggede T-stykke forøger styrken mellem hovedet og skaftet ved at eliminere hovedets torsion for mere kontrol.

*Testet af Yonex (kilde: Yonex.com)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...