Maxim Energy bar – sweet & salty

Bedst før: 2023-09-22
Vejl. pris: 22,00

21,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Maxim-EnergyBar-Sweet-Salty-55g Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Maxim Energy bar, sweet & salty, 55 g

Maxim Energy bar henvender sig til dig, der ønsker energi til at yde mere.

Baren indeholder en kombination af hurtige og langsomme kulhydrater. Det gør den særdeles velegnet til hurtigt at få fyldt på kroppens energidepoter, og samtidig sikre, at du ikke går “sukkerhold” med det samme. Baren er ideel at indtage før og under træning / konkurrence. Energibaren er også et godt alternativ til andre “snacks”, som du ellers vil gøre brug af i løbet af dagen.

Som altid med Maxims produkter, så kan du have tillid til, at de er produceret af kvalitetsingredienser, og at de produceres med tanke på omverdenen. Produktet indeholder derfor heller ikke palmeolie og er Rainforest Alliance-certificeret (se mere herom på ra.org).

Maxim Energy bar har en lækker og blød konsistens.

Smag: Sweet & Salty (müsli, mælkechokolade og peanuts).
Form: Bar.
Mængde: 55 g (nettovægt).

Ingredienser: Glukosesirup, riscrisp (16%) (bestående af rismel, hvedegluten, sukker, hvedemalt, glukose og salt), havregryn/havreflager (15%), rosiner (13%), mælkechokolade (11%) (bestående af sukker, kakaosmør, sødmælkepulver, kakaomasse, emulgator (sojalecithin) og aroma), sukker, saltet peanuts (5,5%) (bestående af jordnødder/peanuts, jordnøddeolie, salt), jordnødder (1,4%), aromaer og havsalt.

Allergener: Kan indeholde spor af æg, nødder (val-, cashew-, pekan-,  hassel-, pistacie-, para-, macadamianødder) samt mandel og sesamfrø.

Næringsdeklaration (pr. 100 g):
Energi:  1.670 kJ / 396 kcal.
Kulhydrat:  69 g (heraf sukkerarter: 36 g).
Fedt:  9,5 g (heraf mættede fedtsyrer:  3,3 g).
Protein: 6,7 g.
Salt:  0,61 g.
Kostfibre:  3,3 g.

Bemærk: Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men vi kan være forsinket ift. at få ajourført beskrivelser af ingredienser, allergener og næringsdeklaration samt udformning af emballage. Du skal derfor altid selv kontrollere for allergener mv. inden du tager produktet i brug. Bliver du i øvrigt opmærksom på fejl i vores gengivelse af ingredienser og næringsdeklaration, så informer os, så retter vi med det samme, så andre undgår “overraskelser” – og vi belønner dig selvfølgelig for din hjælp 🙂

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...