Maxim Energy bar – banan & yoghurt

Bedst før: 2023-07-05
Vejl. pris: 22,00

19,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Maxim-EnergyBar-Banan-Yoghurt-55g Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Maxim Energy bar med banan- og yoghurtsmag, 55 g

Maxim Energy bar henvender sig til dig, der ønsker energi til at yde mere.

Baren indeholder en kombination af hurtige og langsomme kulhydrater. Det gør den særdeles velegnet til hurtigt at få fyldt på kroppens energidepoter, og samtidig sikre, at du ikke går “sukkerhold” med det samme. Baren er ideel at indtage før og under træning / konkurrence. Energibaren er også et godt alternativ til andre “snacks”, som du ellers vil gøre brug af i løbet af dagen.

Som altid med Maxims produkter, så kan du have tillid til, at de er produceret af kvalitetsingredienser, og at de produceres med tanke på omverdenen. Produktet indeholder derfor heller ikke palmeolie og er Rainforest Alliance-certificeret (se mere herom på ra.org).

Maxim Energy bar har en lækker og blød konsistens.

Smag: Banan og yoghurt.
Form: Bar.
Mængde: 55 g (nettovægt).

Ingredienser: Yoghurt/Mælkechokoladeovertræk (20%) (bestående af sukker, kakaosmør, mælkepulver, lactose (indeholder mælk), emulgator (sojalecithin) og aroma), riscrisp/sprøde risflager (17%) (bestående af rismel, hvedegluten, sukker, hvedemalt, glukose og salt), havregryn/havreflager (15%), inverteret sukker sirup, glukose sirup, rosiner (10%), sukker, dextrose/glycose, solsikkeolie, maltodextrin, banan (0,4%) og aromaer (indeholder mælk, emulgator (sojalecitin), surhedsregulerende middel (citronsyre) og salt) samt vitaminer (vitamin C, niacin, vitamin E, pantothesyre, riboflavin, vitamin B6, thiamin, biotin, vitamin B12).

Allergener: Kan indeholde spor af jordnødder, nødder (val-, cashew-, pekan-,  hassel-, pistacie-, para-, macadamianødder og mandel) og sesamfrø.

Næringsdeklaration (pr. 100 g):
Energi:  1.698 kJ / 403 kcal.
Kulhydrat:  70 g (heraf sukkerarter: 41 g).
Fedt:  11 g (heraf mættede fedtsyrer:  5,1 g).
Protein: 5,1 g.
Salt:  0,35 g.
Kostfibre:  2,7 g.

Bemærk: Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men vi kan være forsinket ift. at få ajourført beskrivelser af ingredienser, allergener og næringsdeklaration samt udformning af emballage. Du skal derfor altid selv kontrollere for allergener mv. inden du tager produktet i brug. Bliver du i øvrigt opmærksom på fejl i vores gengivelse af ingredienser og næringsdeklaration, så informer os, så retter vi med det samme, så andre undgår “overraskelser” – og vi belønner dig selvfølgelig for din hjælp 🙂

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...