Folder – sportsskader mv – badminton

20,00 kr.

Folder med angivelse af typiske skader ifm. badminton, og hvordan de kan (bør) behandles.

Varenummer (SKU): Folder-sportsskader-badminton Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Når uheldet er ude
Mange småskader kan klares på 2 min. og de fleste skader kan klares på stedet af spillerne selv, holdkammerater, holdledere, m.fl. Nogle skader kræver en pause, som kan være længerevarende og kræve genoptræning.

De fleste ved, at en hurtig indsats ofte er vigtig. Men ifm. akutte skader, kan det være svært at huske, hvad man måske har lært på et sportskadekursus eller lign.

KetcherCentralen har udarbejdet en lille folder, der beskriver de typiske skader ifm. badminton, og hvordan man kan agere lige efter en skade – dvs. hvordan man stopper og begrænser en skade, men i øvrigt overlader den efterfølgende skadebehandling til eksperterne.

Folderen indeholder en liste med det “udstyr”, du bør have adgang til ifm. behandling af småskader mv. Dette udstyr finder du i Sportsskade – taske, og når du køber den, så følger folderen med uden beregning (gratis).

Folderen kan købes for et beskedent beløb på 20 kr. – og mod et supplerende engangsbeløb på 500 kr. tilpasses til din klub (logo, oplysning om placering af hjertestarter, kontaktoplysninger, mv.).

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...