Badminton - taske

Der findes mange typer af tasker til badminton.

Rygsækstyperne er et godt valg, hvis man ikke har behov for meget plads. Skiftetøj, mad & drikke til en turnering eller lign. kan jo medtages i en særskilt taske, når man har behov for det. Men vær opmærksom på, at nogle af rygsækstyperne ikke kan beskytte din(e) ketcher(e) helt – f.eks. kan håndtag stikke udenfor tasken på nogle modeller.

De store tasker er rigtig gode, hvis man vil have skiftetøj med – og så er der også plads til at lægge dit almindelige tøj i tasken efter omklædning og tage det hele med ind i hallen (det reducerer risikoen for tyveri). De små tasker er ikke anvendelige, hvis man (som turneringsspiller) har behov for at have 4-8 ketchere med.

De små tasker er gode til træning, men bliver for små, hvis du har behov for at have mere end 4 ketchere med til træning eller turnering.

Et ketcherhylster sørger for, at din ketcher ikke bliver ridset, hvis den f.eks. ligger op ad en anden ketcher i din ketchertaske. Og så hjælper et ketcherhylster med at undgå at din ketcher udsættes for temperaturudsving, hvilket er godt for strengene.

Viser alle 14 resultater

Viser alle 14 resultater