Badminton - taske

Der findes mange typer af tasker til badminton.

Rygsækstyperne er et godt valg, hvis man ikke har behov for meget plads. Skiftetøj, mad & drikke til en turnering eller lign. kan jo medtages i en særskilt taske, når man har behov for det. Men vær opmærksom på, at nogle af rygsækstyperne ikke kan beskytte din(e) ketcher(e) helt – f.eks. kan håndtag stikke udenfor tasken på nogle modeller.

De store tasker er rigtig gode, hvis man vil have skiftetøj med – og så er der også plads til at lægge dit almindelige tøj i tasken efter omklædning og tage det hele med ind i hallen (det reducerer risikoen for tyveri). De små tasker er ikke anvendelige, hvis man (som turneringsspiller) har behov for at have 4-8 ketchere med.

De små tasker er gode til træning, men bliver for små, hvis du har behov for at have mere end 4 ketchere med til træning eller turnering.

Et ketcherhylster sørger for, at din ketcher ikke bliver ridset, hvis den f.eks. ligger op ad en anden ketcher i din ketchertaske. Og så hjælper et ketcherhylster med at undgå at din ketcher udsættes for temperaturudsving, hvilket er godt for strengene.

Viser 1–16 af 25 resultater

Viser 1–16 af 25 resultater