Om KetcherCentralen

Hvem vi er

KetcherCentralen er en 100% ejet og familiedrevet dansk virksomhed, der betaler dansk moms og selskabsskat.

Vi er selv aktivt udøvende inden for ketchersport og har derfor stor erfaring med de forskellige ketchermærker samt produkter med relation til træning, ernæring og skadessupport.

Sådan startede det

Vi har drevet virksomhed med sportsaktiviteter i mere end 10 år.

Det startede med motorsport – men med en finanskrise, der satte omsætning og overskud på en prøve, og to drenge, der ikke kunne få nok af badminton, så blev det naturligt at ændre fokus til noget, som alligevel fyldte meget i familiens kalender; badminton.

Ved årsskiftet 2018/2019 udvidede vi med e-handel (KetcherCentralen.dk) og supplerede med flere mærker og varer inden for anden ketchersport end badminton (dvs. padel, squash og tennis).

KetcherCentralen – i dag

I dag er KetcherCentralen primært en webshop. Vi har fortsat en fysisk butik, der aktuelt drives fra vores privatadresse for at holde omkostningerne nede – til fordel for vores kunder og vores “bundlinje”.

Varegrupper
Vi er fokuseret på badminton og tennis, men forhandler også padel- og squashprodukter, samt produkter med relation hertil i form af træning, ernæring og skadessupport.

Brands / mærker
Vi forhandler og fører produkter fra de førende mærker inden for ketchersport som f.eks. Adidas, Ashaway, HEAD, Luxilon, RSL, Victor, Wilson og Yonex.

Produkter til brug for træning og ernæring er fra Maxim, og produkter til brug for skadessupport er fra bl.a. SportsDoc.

Varer
Varer oprettes i webshoppen efterhånden som vi kan finde tiden til det. Savner du en vare på webshoppen, så kontakt os – der er stor sandsynlighed for, at vi enten har den eller kan skaffe den til dig.

Det får du hos os

 • Formentlig branchens bedste service?
  Vores ambition er at levere branchens bedste service. Og vi vil gøre meget for at opfylde den ambition.

  Vi tager altid udgangspunkt i, at “Kunden har altid ret”, og at vi skal kunne se dig i øjnene med rigtig god samvittighed, når du kommer igen – for det gør du da 🙂
 • Uafhængig, ærlig og reel rådgivning
  Vi er uafhængige– og har ikke et eget mærke, som vi helst vil sælge.

  Vi er ærlige og reelle – og vil hellere gå glip af en handel, end at “prakke” dig noget på.
 • Konkurrencedygtige priser
  Vores priser er konkurrencedygtige – og vi er også til at tale med om priser. En handel er kun god, hvis den er god for begge parter.
 • Filantropi eller profitmaksimering?
  Vi driver ikke filantropi – vores virksomhed skal genere et overskud, som står i et godt forhold til såvel arbejdsindsats, som den kapital vi investerer og sætter på højkant ifm. drift af KetcherCentralen.

  Vi tænker dog ikke kun på profitmaksimering og størst muligt afkast. Vi tænker også med hjertet og støtter gerne sportsklubber / spillere (læs: UNGDOM inden for ketchersport og i vores nærområde), som selv investerer voldsomt (i form at tid og måske penge) for at blive dygtigere eller hjælper andre med at blive det. Vi håber, at vores beskedne bidrag kan være med til at gøre en lille forskel for den enkelte (klub).
 • Verdensmestre?
  Vi er ikke verdensmestre til noget som helst – hverken ift. ketchersport eller drift af virksomhed. Men vi er heller ikke så ringe endda 🙂 – og vi har meget stærke konkurrence-gener…

  I vores øjne er der altid noget man kan gøre lidt bedre. Og i dine øjne er der måske en hel del, som vi kan gøre bedre.

  Dit forslag til at gøre os bedre belønnes, hvis vi gør brug af forslaget
  Vi giver et gavekort på 100 kr. til alle forslag, som vi gør brug af. Store som små. Og løfter det os til et helt nyt niveau, så sætter vi gerne et 0 mere på gavekortet.

  Den eneste forudsætning er, at vi gør brug af forslaget. Måske er dit forslag super fint, men det passer måske blot ikke ind i vores “forretningsmodel” eller “udviklingsstade”. Men hey – det gør ikke dit forslag mindre godt – og vi gemmer alle gode forslag, sådan at du bliver belønnet, hvis vi på et senere tidspunkt gør brug af det.